Trollbäcken / Hanviken, Tyresö

Jungfruvägen 9

Såld
  • 4 rum
  • 100 + 10 kvm
  • Villa

Mycket fint & soligt beläget enplanshus i lugnt område

Välkomna till soligt belägna Jungfruvägen och en trevligt renoverad enplansvilla där man bara kan flytta in och bo från första stund.
Här bor ni bekvämt och tryggt på en lugn gata i ett klassiskt villaområde som har direkt närhet till flertalet skolor/förskolor, dagligvaruhandel, Tyresö Centrum, flertalet gym, golfbana, skärgård samt utmärkta kommunikationer med pendlingsbussar som avgår var tredje minut och tar dig till Stockholm City på under 20 min.

- Stora renoveringar utförda - inflyttningsklart.
- Välplanerat med goda sociala ytor samt tre sovrum.
- Plan och trevlig tomt med stora altaner som följer solen under hela dagen.
- Vidbyggt garage med vatten och avlopp.
- Ytterst gott om förvaringsutrymmen såväl som fullstor vind.
- Naturskönt område med närhet till bad, promenadstråk och naturreservat.
- Korta gångavstånd till lekplatser, skolor, utmärkta kommunikationer samt mataffärer och Tyresö Centrum.

När vi öppnar entrédörren till huset möts vi av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober och en klädkammare. Från hallen nås ett helkaklat badrum i ljusa, moderna färger med dusch samt ett rymligt sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng.

Vidare kommer vi in i de sociala delarna med kök och vardagsrum i en ljus och öppen planlösning. Ett fullt utrustat kök som är smakfullt renoverat 2015 och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter samt rejäla arbets- och avlastningsytor. En trevlig köksö finns med förvaring och sittplatser samt utgång till den trevliga uteplatsen.
Mellan köksdel och vardagsrum finns utrymme för en matgrupp som rymmer hela familjen. Centrerat i rummet finns en braskamin som höjer mysfaktorn och skänker en extra värmekälla.

Vardagsrummet är väl tilltaget och har plats för en större soffa med tillhörande möblemang. Fönster finns i två väderstreck och släpper in rikligt med dagsljus åt hela rummet.

Från vardagsrumsdelen nås bostadens andra och tredje sovrum i bra storlek.

Bakom köket finner vi den praktiska tvättstugan. Vidare från den även utmärkta förvaringsutrymmen såväl som det vidbyggda garaget med vatten och avlopp.

Stor altan som sträcker sig runt två sidor av huset och som ligger i bästa solläge med sol från morgon till tidig kväll. Här finns utrymme att möblera med både en loungesoffa, matgrupp och solstolar.
Den plana och lättskötta tomten med stora gräsytor som inbjuder till spring och lek för de yngsta familjemedlemmarna nås via trappor från altan. Det finns några mindre planteringar och träd på tomten också.

OMGIVNINGEN
Ett gemytligt och lugnt villaområde som passar sig utmärkt för både äldre som yngre.
På korta avstånd finns populära förskolor, skolor, flertalet badplatser, härliga naturområden, promenadstråk, idrottsanläggningar, dagligvaruhandel samt Tyresö Centrum med sitt stora utbud.
Direktbussar avgår från hållplats endast en kort promenad bort och tar dig till Stockholm City under 20 min, perfekt för den som pendlar till jobbet.
För husets bilresenärer tar man sig enkelt ut på Tyresövägen in mot stan.

På det stora hela ett fantastiskt boende för familjen i natursköna Tyresö där stadens puls aldrig är långt borta.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna