Sofieberg, Tyresö

Önskegången 44

Såld
  • 4 rum
  • 83 kvm
  • Villa

Eftertraktat atriumhus i toppskick

Sällsynt chans att förvärva ett helrenoverat enplanshus intill Gudö-ån!

Välkommen till Önskegången 44 och detta toppenfina atriumhus med ett utmärkt läge i lugnt och familjärt område.

Huset i enplan har en mycket väldisponerad planlösning med rymliga sociala ytor mellan kök och vardagsrum, två eller tre sovrum samt tvättstuga och badrum.
Till detta en stor och insynsskyddad uteplats i bästa sydväst. Här njuter ni av solens strålar under hela dagen på trädäckad altan i ett ostört och lugnt läge, faller regnet på finns del under tak att tillgå. Till detta har man en nybyggd bod om ca 7,5 kvm som är isolerad med element.
Området är en harmonisk idyll med Gudö-ån som löper ett stenkast från huset. Närområdet erbjuder gångavstånd till goda kommunikationer mot City, flertalet skolor, Trollbäckens centrum, trevliga naturområden, badplatser samt Drevviken.

- Tillträde enl överenskommelse.
- Sällsynt enplanshus, möjligt som 3 sovrum (se alt planlösning).
- Helrenoverat i interiör, el, tak, fasad, fönster & vattenledningar.
- Uteplats med sol från tidig dag till kväll samt varmisolerad bod om 7,5 kvm.
- Garage i länga tillhör samt parkeringar för övrig bil.
- Samfälligheten har roddbåt vid brygga, samling/övernattningslokal, tvättstuga, lekplats och fotbollsplan.
- Centralt läge nära skolor, dagligvaruhandel, bussar samt natur och Drevviken.

Väl i bostaden möts vi av en hall med värmegolv och avhängningsytor.
Rakt fram från hallen nås det stilrena badrummet renoverat 2015 i moderna och tidslösa färgtoner. Takfönster skänker ljus och alla utrustning man önskar som golvvärme och handdukstork finns att tillgå.

Till höger om hallen finner vi det första sovrummet som innehar en otrolig rymd för både dubbelsäng och möblemang. I sovrummet finns en avdelande vägg som skapar en mindre kontorsyta samt en fullskalig garderobsvägg för utmärkt förvaring.

Vidare når vi de luftiga sociala delarna med kök och vardagsrum i en öppen lösning där stora fönsterpartier i sydväst skänker massiva ljusflöden av rang.
Köket som totalrenoverats 2016 är en dröm och har allt som kan önskas för hemmakocken med god planering, full maskinell utrustning, goda arbetsytor samt en praktisk köksö.
Vardagsrummet har gott om utrymme för en stor soffgrupp samt rymlig matplats.

Det andra befintliga sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet. Även det är oerhört rymligt med plats för dubbelsäng samt möblemang efter önskemål. Garderober finns att tillgå för god förvaring.
Detta rum kan med enkelhet delas av till två mindre sovrum med fönster om behovet finns (se alternativ planlösning).

Besök gärna samfällighetens hemsida för mer information : http://linde-samfallighet.se/wordpress/

OMRÅDET
Det bilfria området i sig och Trollbäcken i stort erbjuder ett praktiskt och bekvämt boende för familjen eller paret. Här finns tvättstuga, fotbollsplan, lekplats med pulkabacke av rang under vintermånaderna samt tillgång till roddbåt vid brygga i samfälligheten.
I direkt närhet till huset finner ni mysiga Gudö-ån som med ljuvliga omgivningar är ett favoritstråk för promenaden.
Alléplan med matbutiker, florist, café, restauranger, vårdcentral och apotek. Vi når även populära Norrby handelsträdgård med ett supermysigt café samt köttboden och Bageriet.
Populära skolor som Kumla skola (åk F-9), Sofiebergsskolan (åk F-3), Fornuddens skola (åk F-6) och flertalet förskolor finns på kort gångavstånd.
Busshållplats (Sofieberg) med direktavgångar till Gullmarsplan, Stockholm C, Nacka, Haninge och övriga Tyresö ligger en kort promenad från huset.
På korta cykel/gångavstånd når ni Trollbäckens IP med ishall och friidrottsbana, familjefavoriten Fornuddsparken med tillhörande lekplats, bollplan och utegym samt Drevviken som erbjuder fina badplatser under sommarmånaderna och plogad skridskobana under dom kallare vintermånaderna.

På det stora hela ett ljuvligt boende i omgivning, endast en kort resa från innerstan!
Anmäl ert intresse för att informeras löpande fram till visning.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna