Sofieberg, Tyresö

Ängsvägen 20

REDO™
  • 8 rum
  • 191 kvm
  • Friliggande villa

Rymlig villa på stor fin tomt

Detta är en REDO bostad, för mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Välkommen till Ängsvägen 20 och en mycket trevlig villa i gott skick på totalt hela 357 kvm ( inkl uterum). Villan är belägen på en för området större uppvuxen trädgårdstomt på 1 755 kvm. Ett underbart hus med gott om plats för en större familj eller för er som uppskattar generösa ytor både inne som ute.
Villan har ett bra läge i Sofieberg/Trollbäcken med närhet till allt som behövs för att få vardagen att gå ihop.

- tilltalande planlösning i båda planen
- möjlighet till hela 6 sovrum
- ett inglasat uterum samt två terrasser
- plan fin trädgård med bärbuskar och fruktträd och som bjuder på flera olika möjligheter
- garage i huset ( det är lyx att kunna köra in bilen direkt)
- inom några minuters promenad når du skola, förskola, affärer och kommunikationer

En rymlig hall välkomnar dig in till denna fina och generös villa, här i hallen finns en längsgående garderobsvägg som ger plats för skor och ytterkläder. Från hallen når du en gästtoalett samt ett mindre rum som för dagen används som kontor, tvättstuga samt dörr in till garaget.
I övrigt på det här planet finns ett bra och stort rum som kan användas som tv-rum eller sovrum, hobbyrum, flera förråd och pannrum.
Fin ektrappa upp till övervåningen som öppnar upp med ett stort härligt vardagsrum med olika möbleringsmöjligheter, i mitten en fin öppenspis. Utgång härifrån till ett stort inglasat uterum som blir en förlängning av hela den här sociala delen och används flitigt av familjen. På den angränsande altanen kan du under sommaren njuta av solen långt in på kvällen.

I den här delen av övervåningen ligger även ett master bedroom och ett rymligt badrum.
Åt andra hållet ligger det trivsamma köket i öppen miljö med gott om plats för både matlagning och förvaring, trivsam matplats med utsikt ut över den fina trädgården och utgång till en stenlagd altan med bästa solläge under förmiddag och sen eftermiddag.
Här finner du även husets största sovrum med utgång till den stenlagda altanen sam ytterligare två sovrum praktiskt belägna med egen entré och hall samt ett nytt badrum.

Ett väldigt trevligt hus som fungerar alldeles utmärkt som det är men som även bjuder på olika möjligheter både inne som ute.

Närhet till Trollbäckens centrum och bara en kort promenad till Drevvikens vatten som förutom Kumlabadet och fiske erbjuder skridsko och skidåkning under vintern.
Busshållplats med avgångar till Gullmarsplan/ Stockholm city finns vid Trollbäckens centrum.
Närhet även till populära förskolor samt till Fornuddens helt nya skola ( från F till Åk 9) som gränsar mot magnifika Fornuddsparken.
Fornuddsparken erbjuder något för alla såsom lekplatser , konstgräsplan, utegym, scoutstuga, stora gräsytor och en trevlig damm.
I Trollbäckens centrum finns flertalet matbutiker, bageri, restauranger, vårdcentral, BVC, apotek, tandläkare, bibliotek, florist med mera.
Förutom Fornuddsskola så finns Kumla skola, Sofiebergsskolan och Kunskapsskolan i närområdet. I centrala Tyresö finns även Internationella Engelska skolan samt Nyboda skola som har inriktning mot såväl musik som idrott.
Närområdet är gemytligt och passar sig utmärkt för både äldre som yngre.

VÄLKOMMEN HEM!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sofieberg, Tyresö

Ängsvägen 20

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.