Sofieberg, Tyresö

Kumla allé 39A

Såld
  • 7 rum
  • 230 kvm
  • Villa

Fantastiskt boende i underbar miljö

Varmt välkommen till kulturhistoriska kvarter och vackra Kumla Allé 39A, ett idylliskt boende med en generös tilltagen bostad på totalt 230 kvm där all bekvämlighet finns för en familj med stort umgänge, ett hus som gjort för sociala sammankomster!
Fastigheten har en underbar känsla och karaktär såväl inne som ute där den fantastiska tomten i bästa solläge blir en plats att trivas på. En riktig pärla i fin miljö.
Här ges verkligen tillfälle för dig som söker ett unikt boende att flytta in och ta hand om ett sällsynt mysigt hus där trädgården blommar på våren, prunkar under sommaren, visar en kaskad av färger under hösten och tänk dig en jul i det här huset inbäddat i snö.

- Idylliskt område vid Kumla Herrgård
- Stor och plan tomt i bästa solläge
- Stora sociala ytor
- Hela 5 sovrum, med plats för ett till om så önskas
- Perfekt tomt för en pool
- Dubbelgarage
- Återvändsgata med minimal biltrafik
- Centralt läge nära förskola/skola och Trollbäckens centrum

Detta boende har många kvaliteter! Vad sägs om braskamin, fyra sovrum, ett hobbyrum, två badrum, stort kök med matplats för flertalet personer och två rymliga sällskapsrum med stora fönsterpartier som skänker mycket dagsljus.

Huset har en trivsam planlösning där entréplanet erbjuder ett stort och härligt kök, två sovrum, helkaklat badrum samt stora sociala ytor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en braskamin gör denna plats till ett av husets mittpunkter. Matplats för det större sällskapet finns att tillgå intill de vackra fönsterna samt braskaminen.

Övre plan erbjuder ett trevligt allrum med utgång till balkong i ett härligt solläge. Två sovrum i bra storlek, klädkammare samt ett helkaklat badrum finns att tillgå. På det övre planet finns även ett gigantiskt hobbyrum som kan inredas helt efter tycke, smak samt behov. Önskas master bedroom, stort kontor eller två extra sovrum finns den ytan att nyttja på övervåningen.

Tomten erbjuder allt som familjen kan önska. Stor och plan gräsmatta där poolen enkelt kan grävas ner i ett läge där solen lyser från morgon till kväll. Stora fina buskar omringar tomten för minimal insyn. På gräsmattan kan barnen leka fritt i solskenet.
På framsidan finns även en altan där plats för större loungegrupp, matgrupp cafe bord mm. Runt knuten finns ännu mer plats för det stora sällskapet att avnjuta middagar i härlig utemiljö.

OMRÅDET
Trollbäcken har mycket att erbjuda med dess ljuvliga läge med närhet till allt som en familj kan önska. Här finns Drevviken som erbjuder fina badplatser såsom omtyckta Kumlabadet som nås på badrocksavstånd och Hästhagsbadet. Sjön erbjuder något för varje årstid: bada och paddla kanot under sommarmånaderna eller åk skridskor på den plogade banan under de kallare vintermånaderna. För den som gillar att fiska finns det flera trevliga ställen där både aborre, gädda och gös kan nappa. Närområdet har många härliga små smultronställen, exempelvis det lummiga caféet Norrby Trädgård, eller grannen Kumla Herrgård där du kan äta lunch eller ha fest i dess anrika lokaler. En annan familjefavorit är Fornuddsparken med tillhörande lekplats, bollplan och utegym.
10-15 minuter bort ligger Trollbäckens centrum med bl.a matbutiker, florist, café, flertalet restauranger, vårdcentral, apotek samt populära Köttboden och Bageriet.

Närmare än så ligger Fornuddens skola (åk F-6) samt flertalet förskolor. Busshållplats vid Trollbäcken Centrum med direktavgångar till Gullmarsplan, Stockholm C, Nacka, Haninge och övriga Tyresö. På kort cykel/gångavstånd når ni Kumla Skola årskurs 7-9, Trollbäckens IP med ishall och friidrottsbana.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna