Sofieberg / Fornudden, Tyresö

Hammarlunds gränd 3

Såld
  • 6 rum
  • 168 kvm
  • Villa

För familjen som önskar det enkla med guldkant!

Dags för husdrömmen? Här är det bara att flytta in och njuta från första sekund!

Välkommen till Hammarlunds Gränd och ett av de mycket eftertraktade funkishusen med direkt närhet till såväl Drevviken (75m bort), storslagen natur, skolor, idrott, dagligvaruhandel och utmärkta kommunikationer till city.
Här erbjuds ett fint uppdaterat hem om totalt 168 + 29 kvm fördelat på sex rum att nyttja efter behov.
Huset erbjuder ljusa och öppna sociala ytor, läckert arbetskök, god disponering i rejäla sovrum, två allrum, två badrum, klädvårdsrum samt stort varmisolerat garage. Till detta fina inslag som braskamin, spabad samt en ytterst vacker trädgård med solsken från morgon till kväll på det olika insynsskyddade uteplatserna. Här är det bara att ställa in flyttlådorna och trivas från första stund.

- Smakfullt uppdaterat funkishus ett stenkast från ljuvlig natur, Drevviken och allt som vardagen kräver.
- Låga driftkostnader.
- Omtyckt och efterfrågad adress belägen på återvändsgata med många barnfamiljer.
- Tilltalande planlösning med öppen miljö, stora fönsterpartier och god takhöjd.
- Möjligt som hela fem sovrum vid behov.
- Byte av putsfasad är utförd på detta hus (fråga mäklaren för mer information).
- Garage och plats för två bilar på uppfart. (Laddbox för elbil finns installerad).
- Närhet till populära förskolor och skolor.
- Nyrenoverad brygga nere vid Drevviken endast 75 m från huset.
- Lugnt och naturskönt boende endast 20 minuter från storstadens puls.

Området, ett lugnt och modernt villaområde i en oerhört barn och familjevänlig miljö där allt som önskas finns att tillgå runt knuten.
Villan erbjuder ett praktiskt boende med modern och stilren elegans där nuvarande ägare uppdaterat stora delar i interiör samt lagt stora investeringar på tomt och utemiljöerna.

Väl inne möts man av härliga ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna samt den generösa takhöjden som skänker extra rymd i båda våningsplanen.
Huset är mycket välplanerat med två våningar varav entréplanet består av en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Från hallen når du ett av sovrummen som är av god rymd med plats för såväl dubbelsäng samt mindre möblemang.
Öppen och trivsam planlösning mellan kök och vardagsrum pryds med en braskamin som sprider värme såväl som mysfaktor. Från vardagsrummet når man den fina trädgården via altandörr.
I entréplanet finns även ett badrum och ett klädvårdsrum.

Den ljusa och trevliga ovanvåningen består av ett stort allrum, hall med utgång till balkong samt tre rejäla sovrum.
Möjlighet finns här att skapa ytterligare ett sovrum om önskvärt genom att sätta upp en avdelande vägg i allrum.
Stort badrum erbjuds det med i detta plan.

I direkt anslutning till huset finns ett garage med förråd samt plats för två bilar på uppfart.

Utemiljön med omgärdande häck erbjuder plana gräsytor med gott om plats för spring och lek, studsmatta samt såklart familjens interna tävlingar. Altaner och härliga uteplatser erbjuds på båda sidor där man kan följa solens strålar från morgon till kväll.

Missa inte chansen att förvärva detta mycket fina hem där ni slipper fundera på kostsamma renoveringar samt höga driftkostnader. I stället kan ni flytta in, boa in er och sätta er prägel i form och färg!

OMRÅDET / OMGIVNING
Det allra bästa av två världar för familjen!
Närhet till Trollbäckens centrum och bara ett stenkast till Drevvikens vatten som förutom flera badplatser och fiskemöjligheter erbjuder skridsko och skidåkning under vintern.
Busshållplats med täta avgångar till Gullmarsplan/ Stockholm city avgår från hållplats en kort promenad bort.
Närhet även till Sofiebergsskolan, Fornuddens helt nya skola (F-9) , flera populära förskolor samt magnifika Fornuddsparken som erbjuder något för alla. Här finns lekplatser för alla åldrar, bollplan, utegym och en trevlig damm.
I Trollbäckens centrum finns flertalet matbutiker, bageri, restauranger, vårdcentral, BVC, apotek, tandläkare, bibliotek, florist med mera.
Förutom högstadiet i Fornuddsskolan så finns Kumla skola samt Kunskapsskolan som ligger i närområdet. I centrala Tyresö finns även Internationella Engelska skolan samt Nyboda skola som har inriktning på såväl musik som idrott.
Tyresö är en rik idrottskommun där man förutom golfbana, simhall, ishallar, idrottsplatser, tennisklubb även erhåller utmärkta möjligheter till spontanidrott i alla dess former.
Inlopp till Tyresta naturreservat, Erstaviks naturreservat samt Sörmlandsleden är bara delar av den vackra natur som omgärdar.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna