Skälsätra, Tyresö

Långsjövägen 89

Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 195 kvm
  • Villa
Utgångspris 7 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Smakfull och välplanerad villa granne med Långsjön!

Välkommen till Långsjövägen 89, ett välkomnande och mycket tilltalande hem med möjlighet till hela 5 sovrum. Den väldisponerade planlösningen i två plan på totalt 209 kvm bjuder på fantastiska sociala ytor både inne som ute och har en varm och ombonad känsla genomgående . Ett trevligt boende med ett lugnt naturnära läge med viss sjöglimt och med närhet till Långsjön.

- tilltalande planlösning i båda våningsplanen
- vardagsrum och kök i öppen trivsam miljö med högt i tak
- villan är genomgående i mycket gott skick och renoverad under senare år
- möjlighet till 5 sovrum eller 4 samt ett allrum.
- bara att flytta in
- låg energiprestanda, C
- härliga sociala ytor både inne som ute
- solaltan med spabad och litet gulligt gästhus

Redan vid entrén och infarten till den här fina villan får du en härlig känsla som bara förstärks ju mer du ser och upplever av det här huset där varje detalj är väl genomtänkt. Välkomnande rymlig entréhall med smakfullt klinkergolv och till vänster ett praktiskt rum för familjens ytterkläder/ förvaring med groventré. Här finns även en klädkammare. Stort rum som både går att använda som ett allrum eller sovrum, i övrigt på det här planet finns ett stort fint sovrum med garderobsvägg exklusivt bad och duschrum samt ett klädvårdsrum.
Vattenburen golvvärme på entréplan.

Ektrappa leder upp till övervåningen som öppnar upp med kök och vardagsrum i en öppen och trivsam miljö med högt i tak och stora fönster med ett härligt ljusinsläpp. I mitten finns en braskamin som både värmer och höjer mysfaktorn i hela den här sociala delen där du gärna umgås med familj och vänner. Utgång från vardagsrummet till en trädäckad altan delvis under tak som verkligen fungerar som en förlängning av hela den här sociala delen. Ett extra vardagsrum helt enkelt.
Smakfullt Tibrokök i ek med bänkskivor i svart granit, gott om skåp och arbetsytor perfekt för hemma kocken, därtill en trevlig matplats i mitten med utgång till en terrass med morgonsol.

Vidare på det här planet finner du en privat sovrumsavdelning med tre sovrum varav ett används som ett kontor idag. Ett lyxigt duschrum med utgång till altanen, väldigt praktiskt när du ska upp och bada i spabadet..

Hela huset ger genomgående ett mycket smakfullt intryck både inne som ute.

På tomten finns ett fristående gäststuga byggd som en minivilla samt en solterrass med ett spabad.

Ett fantastiskt hus för den som uppskattar härliga sociala ytor inne som ute, detta i ett perfekt läge granne med naturen.
Vem vill inte flytta in och bo här i ett mycket fint och tilltalande hus med naturen inpå knuten endast 30 minuter från storstadens puls. Här kommer du hem till lugnet och får se stjärnorna på himlen eller får möjlighet att gå ut och tar för dig av vad naturen erbjuder som blåbär och svamp runt knuten. Vidare är du granne med Tyresta nationalpark och naturreservat som är en av de största orörda skogspartierna i Sverige utanför fjällvärlden. Nationalparken har allt från urskog till sjöar och massor av fina vandringsleder varav flera är perfekta för att vandra med barn.
Du når kommunikationer med bla direktbussar till stan med en promenad på 20 minuters promenad eller tar du den nya vinkbussen 820 som går in i området och till Trollbäcken Centrum. Det går även att promenera mot Nyfors och ta alla bussar som går därifrån.

VARMT VÄLKOMMEN HEM !

Boka visning

  • Boka gärna din visningstid på vår hemsida.
    Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Skälsätra, Tyresö

Långsjövägen 89

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.