Rotvik/Tyresö Strand, Tyresö

Kringelkroken 9

Såld
  • 7 rum
  • 159 kvm
  • Villa

Grandios villa om totalt 262 kvm med närhet till allt som familjen önskar!

Extraordinär familjevilla med totalyta om 262 kvm!
På en lugn och naturnära gata i familjära Rotvik finner vi denna rymliga familjevilla där ni bara kan flytta in och bo! Detta med en omgärdande boendemiljö som erbjuder det bästa av två världar.
Den lugna gatan har närhet till populära skolor, vackra naturområden, rikt friluftsliv, flertalet bad samt utmärkta kommunikationer gör detta till ett optimalt område för barnfamiljer som vill bo med både naturen och vardagslivets viktiga aspekter nära till hands.
Villan fördelad i tre plan erbjuder grandiosa ljusinsläpp, stora sociala ytor inne som ute, hela fem sovrum, två badrum samt en ytterligare WC, relax, klädvårdsrum samt ett biorum att nyttja som man önskar. Till det god förvaring samt groventré med grovkök.
Utemiljöerna erbjuder flera olika platser där ni kan följa solens strålar från morgon till kväll. Altan, balkong och trädäckad loungedel med spabad finns att välja emellan.
Trädgården är fint anlagd med stenläggningar och bjuder både rymlig gräsmatta för spring och lek, samt utmärkta möjligheter för den med gröna fingrar. På tomten finns även ett stort förråd samt en lekstuga.

- Magnifika ljusinsläpp och vacker arkitektur med fönsterpartier och takhöjd i nock.
- Välskött och löpande renoverat/uppdaterat.
- Bergvärme, braskamin och ventilation med värmeåtervinning.
- Total boendeyta i huvudbyggnad om 262 kvm fördelat i tre plan.
- 7 rum, varav 5 sovrum.
- Högt och privat läge med sol från morgon till kväll.
- Flertalet uteplatser, fina stenläggningar samt gräsmatta att nyttja för familjen.
- Relaxdel, biorum, grovkök, klädvårdsrum samt goda förvaringsytor i sluttningsvåning.
- Närhet till fantastisk natur, bad, skärgård, idrott, skolor samt dagligvaruhandel. (Allt på gång eller cykelavstånd).
- Utmärkta direktkommunikationer till Vattugatan och Gullmarsplan nås från närliggande busshållplats.

I entréplanet möts av ljuset, för wow vilket ljusinsläpp detta plan erbjuder!
Från hallen med god avhängning i garderober når vi omgående de sociala delarna med kök, matplats samt vardagsrum i en öppen planlösning. Takhöjden med fönsterpartier löper vidare genom det övre planet och hela vägen upp till nock.
Köket i U-form erbjuder all den utrustning, förvaring och arbetsytor som önskas för den matintresserade. Även walk in-skafferi.
Matplatsen kan rymma precis så många gäster ni önskar bjuda. Vardagsrummet intill är väl tilltaget med en sprakande braskamin.
Från de sociala delarna når man utgång till terrass som är delvis belägen under tak med en installerad markis.
I entréplanet finns även ett stort sovrum, samt ett badrum med dusch och WC.

Övre plan består av två sovrum i den ena delen, ett badrum samt master bedroom med utgång till balkong i motsatt del. Balkongen har markis installerad och passar utmärkt för morgonkaffet, såväl som den sena kvällens te.

Sluttningplanet erbjuder sovrum som idag nyttjas som gym, grovkök/entré, rymligt klädvårdsrum med stort inrett förråd intill, WC samt en relax med exklusiv dusch.
Även ett stort rum ytterligare finns att tillgå, detta nyttjas idag som ett bio-rum.

På det stora hela ett välskött och rymligt hem för familjen som vill bo med närhet till vardagens bestyr samtidigt som storslagen natur, bad och skärgård finns runt knuten.

OMGIVNING
Närområdet är helt optimalt för den aktiva familjen där upplysta motionsslingor, tennisbanor, utegym, stall samt vackra naturområden som Erstaviks naturreservat finns belägna alldeles runt knuten.
På gång/cykelavstånd når ni Öringebadet, Strandbadet, skärgård, Sörmlandsleden, båtklubbar, anrika Tyresö Slott samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats.
Flertalet förskolor som Rotviks förskola (2 min) & Cassiopeja (5 min) finns i närområdet. Grundskolor som Strandskolan, Tyresö Skola och Fårdala finns belägna på korta och trygga cykelavstånd.
Närmaste busshållplats (Rotvik) med direktbussar till Sthlm C samt Gullmarsplan avgår med tät tidtabell en kort promenad bort.

Missa inte visningen! VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna