Öringe, Tyresö

Beryllvägen 4

Såld
  • 4 rum
  • 113 kvm
  • Villa

Fint & soligt beläget enplanshus i lugnt område

ÄNTLIGEN. Väldigt sällan erbjuds det enplanshus i Öringe men låt mig presentera Beryllvägen 4 för er.
Ett mycket välvårdat enplanshus på plan och solig tomt. Här finns tre sovrum, garage, stora sociala ytor samt dubbla uteplatser för att ta tillvara på varje timma solen har att erbjuda.
Allt detta i ett toppen läge i Öringe med direkt närhet till Öringessjön, skolor, golfbana, rackethall och utmärkta kommunikationer.

- Välplanerat med goda sociala ytor samt tre sovrum.
- Fullstort garage i huset
- Plan och trevlig tomt med stora altaner som följer solen under hela dagen.
- Magisk öppen spis
- Naturskönt område med närhet till bad, promenadstråk och fantastisk natur.
- Korta gångavstånd till lekplatser, skolor, utmärkta kommunikationer samt mataffärer och Tyresö Centrum.

När vi tar klivet in i huset möts vi av en välkomnande hall med gott om avnhägningsmöjligheter i form av hatthylla. Vidare in i bostaden finner vi de ljusa vardagsrummet, där stora fönster släpper in ett härligt ljusinsläpp. Här kan du koppla av och njuta av en mysig kväll framför den öppna spisen, vilket ger en varm och inbjudande atmosfär under de kalla vintermånaderna. Från vardagsrummet nås den stora altanen som sträcker sig runt två sidor av huset och som ligger i bästa solläge med sol från morgon till tidig kväll. Här finns utrymme att möblera med både en loungesoffa, matgrupp och solstolar.
Den plana och lättskötta tomten med stora gräsytor som inbjuder till spring och lek för de yngsta familjemedlemmarna nås via altanen.

Till vänster om hallen når vi det sociala arbetsköket som har allt hemmakocken söker. Förvaringsmöjligheter i skåp och lådor, stora bänkytor samt en fullskalig maskinpark. I köket finner vi även en matplats för upp till 6 personer där trevliga middagar kan avnjutas med större sällskap. Från köket nås tvättstugan, förrådet samt garaget.

Husets tre sovrum är alla i bra storlek med gott om ytor för att inreda helt efter behov.

Bostaden består även av ett större badrum samt en gäst WC. Det stora badrummet är helkaklat och består av dusch, dubbla handfat, WC, bastu samt golvvärme. Gäst wc:n består av WC och handfat.

Öringe är ett fantastiskt område som är lugnt och barnvänligt. Öringesjön är en mycket populär sjö som erbjuder bad på somrarna och skridskoåkning på vintrarna. Med direkt närhet ligger också Erstaviks naturreservat och Sörmlandsleden. Här kan du enkelt gå ett par meter och direkt finna skogens lugn. Från bostaden går det även att nå både förskolor och skolor utan att behöva korsa någon väg! Både Stimmets skola och Fårdala skola med med årskurs F-6 ligger på gång- och cykelavstånd och förskolan Cassiopeja lika så.
Dessutom når du närlivs och restaurang, idrottsplats (med simhall, ishall och fotbollsplaner), ridskola, rackethall och golfbana på promenadavstånd. Missa inte chansen på det här fina enplanshus med sitt trevliga läge!

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna