Öringe, Tyresö

Öringevägen 103

REDO™
  • 5 rum
  • 112 kvm
  • Radhus

Välkommen till Öringevägen 103!

Detta är en REDO-bostad och förberedd för försäljning. Anmäl gärna ditt intresse för löpande information om radhusets status

- Insynsskyddad baksida
- Fyra sovrum på övre plan
- Helkaklade badrum
- Fräscht kök
- I populära Öringe
- Nära golfbana, natur och busskommunikationer

Nu saluförs detta välplanerade radhus i familjära Öringe. Två plan med sociala ytor på nedre plan och sovrum på övre plan. Perfekt för er som vill bo utan insyn, med en solig baksida och med sociala ytor. Det finns ett lugn här som inte hittas överallt och solen lyser in på baksidan på morgon och förmiddag medan man på eftermiddag/kväll har sol på altanen som är belägen på framsidan.

Radhuset är välplanerad och alla rum har tilldelats gott om kvadratmetrar, här bor ni inte trångt. Vardagsrummet är stort och erbjuder flera olika möbleringskombinationer tack vare att alla väggar är möblerbara. Här får både soffgruppen och tv-möbeln plats tillsammans med läshörna, skrivbord, matbord eller vad ni nu vill fylla rummet med. Endast fantasin sätter gränser! Tack vare öppningen upp i tak från hallen blir rummet ljust och luftigt.

Från vardagsrummet nås baksidan med träaltan som årets varma månader har sol från morgon till tidig eftermiddag. Syrenbuskar ramar in fint och bidrar till en lummig känsla.
På nedre plan ligger det ljusa köket som har gott om både förvaring och arbetsyta tillsammans med en naturlig plats för ett större matbord. Intill ligger också en praktisk tvättstsuga.

Sovrummen är alla belägna på övre plan där det största rymmer en dubbelsäng för den som vill sträcka ut armar och ben den där första minuten på morgonen. Både hemmakontoret och sovrum till barnen får plats här. Har du tur hörs fåglarnas kvitter genom ett sommaröppet fönster och året om vajar trädkronan utanför i takt med vinden.

Hallen är rymlig och ger gott om utrymme för fler att klä på sig ytterkläder och skor samtidigt.

Badrummen är helkaklade och finns på både nedre och övre plan.

Öringevägen 103 har ett utmärkt läge i populära Öringe. Naturen nås på kort promenadavstånd och på kort cykelavstånd nås ridhus, simhall och Tyresö Centrum (ca 3 km bort). Golfbanan nås till fots och kommunikationerna är utmärkta där närmsta busshållplats ligger ca 700m ifrån bostaden. Till radhuset hör även garageplats alldeles nedanför huset.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Öringe, Tyresö

Öringevägen 103

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.