Öringe, Tyresö

Opalgången 1

REDO™
  • 5 rum
  • 128 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 6 200 000 kr

Totalrenoverat gavelradhus i Öringe!

Denna villa är REDO för försäljning. Anmäl ditt intresse via intresseformuläret i annonsen för att erhålla info om processen status samt framtida visningar.

Välkomna till ett modernt, friköpt gavelradhus i idylliskt barnvänligt område med förskola, lekplats och badsjö i direkt närhet!

- Genomgående moderna och fräscha ytskikt
- Nyrenoverat exklusivt kök från 2022
- Fiskbensparkett på nedre plan
- Fantastiskt ljusinsläpp
- Garageplats i länga ingår
- Barnvänligt, väldigt lugnt och omtyckt område
- Fjärrvärme som uppvärmning

Huset är mycket bra planerat med öppen och social planlösning på nedre plan med kök och vardagsrum och alla sovrum finns på övervåningen. Alla ytskikt har målats om under det senaste året och nya golv är lagda i hela radhuset. Radhuset har två badrum som renoverades 2013 och 2014 varav ena med tvättavdelning. På baksidan hittar du den soliga uteplatsen i söderläge med en stor altan, gräsmatta och ett isolerat uteförråd. Här lyser solen från tidig morgon till sen eftermiddag. På framsidan ramar tujor in den nylagda altanen. Tak och fönster är utbytta senaste åren. Egen parkering finns i garagelänga och i området finns flertalet gästparkeringar. Här är det bara att flytta in och trivas från första stund!

Lugnet som omger Opalgången och den här delen av Öringe är oslagbart. Läget är perfekt; nära till förskola, badplats med sandstrand och brygga, busshållplats, affär och på bekvämt avstånd från city. Bussförbindelserna är goda med bl.a direktbuss till Stockholm C i rusningstrafik och avgångar till Gullmarsplan dygnet runt, varje dag. Förskolan Cassiopeja ligger med direkt närhet och låg och mellanstadieskolorna Stimmet och Fårdala nås utan att behöva korsa någon stor väg. Här bor du också med närhet till friluftsgård, vackra promenadstråk, Tyresö Slott och havet.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Öringe, Tyresö

Opalgången 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.