Lindalen, Tyresö

Malmvägen 9B

Såld Besiktigad Försäkrad
  • 7 rum
  • 160 kvm
  • Villa

Fin familjevilla med genomtänkt planlösning

Välkommen till Malmvägen 9B och denna hemtrevliga och välskötta familjevilla om totalt 170 kvm med väl använda kvm på en fint iordningställd tomt med underbara utemiljöer.
Villan erbjuder en tilltalande planlösning i båda våningsplanen med möjlighet till hela 5 sovrum.
Huset ligger beläget i familjevänliga området Lindalen med närhet till det mesta för att få vardagen att gå ihop som, affärer förskolor, skolor samt goda kommunikationer till Stockholm city, Haninge och Nacka.

- Tilltalande planlösning
- Inbjudande sociala ytor både inne som ute
- Stort härligt kök med gott om plats för familj och vänner
- Ljust och luftigt vardagsrum med kamin
- Hela 5 sovrum
- Garage med elport och ett förråd samt plats för flera bilar på infarten
- Centralt belägen i omtycka Lindalen
- Närhet till allt man kan önska och endast 25 min från Stockholm city

Redan vid den välkomnande entrén in till huset slås du av den generösa och insynsskyddade uteplatsen på framsidan som används flitigt av familjen, ett stort härligt extra vardagsrum under de varma månaderna med plats för olika sittgrupper.
Rymlig entréhall med gott om plats för ytterkläder i platsbyggd rymlig garderob. Till vänster finner du det generösa köket med gott om plats för båda matlagning och förvaring, här trivs hemmakocken i köket medans familjen och gästerna hänger vid köksön eller den trevliga matplatsen för ett större middagssällskap.
Innanför köket ligger en bra tvättstuga med praktisk utgång till trädgården.
Rakt fram från hallen ligger ett ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. I mitten en täljstenskamin som både sprider värme och höjer mysfaktorn.
Till häger från hallen ligger en privat del med en inre hall med två garderober, ett badrum samt tre bra sovrum vara ett fungerar som en walk in closet idag.

Undervåningen öppnar upp med ett härligt allrum/tv-rum med utgång till altanen på baksidan som även den erbjuder plats för både sittgrupp och solstolar. I övrigt finns här ytterligare två bra sovrum varav det ena med utgång till baksidan samt en bastu och duschavdelning.

Det här ett ett väldigt trivsamt hus som ger en bra magkänsla genomgående och måste upplevas på plats för att förstå den härliga känslan som huset och tomten bjuder på.

Detta lugna och klassiska villakvarter är mycket omtyckt vilket inte är förvånande då du har nära till alla de olika delar som vardagen kräver.
Lindalen är ett gemytligt område, passar sig utmärkt för både äldre som yngre. På korta avstånd finns goda kommunikationer, skolor, bad, naturområden, promenadstråk, idrottsanläggningar, dagligvaruhandel samt Tyresö Centrum med sitt stora utbud
I kommunen finns även friskolor som Kunskapsskolan, Montessori samt Internationella Engelska skolan.
Såväl Tyresö centrum samt Trollbäckens centrum ligger inom korta avstånd där du har tillgång till matbutiker, klädaffärer, restauranger, caféer, bageri och övrig detaljhandel.
I Tyresö centrum på cykelavstånd finns ishall, simhall, rackethall och en 18-håls golfbana.
Vår vackra skärgårdskommun bjuder såklart på närhet till havets kustremsa med flera fina havsbad samt hållplats för skärgårdsbåt vid Trinntorps brygga.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna