Krusboda, Tyresö

Björktickegången 56

Såld
  • 4 rum
  • 120 kvm
  • Villa

Välskött enplanshus med lättskött tomt i ett fantastiskt solläge

Välkommen till Björktickegången och denna chans att förvärva ett av de populära enplanshusen där ni kan forma och modernisera som önskvärt. Närliggande garage i länga tillhör.

Huset om 5 rok fördelat på 120 kvm har två rejäla sovrum (med möjlighet att återställa till sitt original som tre), rymligt vardagsrum, badrum, gäst-wc, tvättstuga samt kök med tillhörande matrum.
Baksidans trädgård är enkel med lättskötta planteringar, plan gräsyta, vacker stenläggning samt markis för att söka skugga då solen blir för stark. Här har ni allra bästa solläge sydväst vilket ger sol från sen förmiddag till kväll. Till det finns barn/djur-vänligt plank som omgärdar hela tomten.

- Praktiskt och eftertraktat enplanshus med närhet till garaget.
- Tillträde kan ges enligt önskemål.
- Enormt fina ljusflöden.
- Välskött över tid med möjlighet att modernisera som man önskar.
- Garage i länge tillhör huset & ytterligare uteparkering finns.
- Passar perfekt för paret såväl som familjen.
- Lättskött trädgård i soligt, insynskyddat läge.
- Fantastiskt område för paret såväl som barnfamiljen med skolor, bad, natur, bussar samt dagslivs på kort promenadavstånd.
- Direkt närhet till underbara Alby friluftsområde, Nyfors samt Tyresta naturreservat.

Väl i entrén möts vi av en rymlig hallyta där goda avhängningsmöjligheter samt förvaring finns att tillgå.
Vidare det mycket rymliga vardagsrummet med ljusflöden från två väderstreck där all rymd finns för möblering efter tycke och smak.
Från vardagsrummet når man det som i original är ett sovrum, men som idag nyttjas som en matsal. Detta går enkelt att återställa om tre sovrum behövs.
Köket i U-form är mycket funktionellt och erbjuder förutom full maskinell utrustning gott om förvaring samt goda arbetsytor där en halvöppen lösning ger dig möjligheten att socialisera med middagsgästerna som nyttjar det rymliga matrummet, allt medans du knyter ihop middagens sista delar.
Från matrum/kök når vi utgång till baksidans trädgård.
Övriga två sovrum är belägna i andra delen av huset där båda erbjuder gott om plats för dubbelsäng såväl som förvaring. I det ena sovrummet finns även en klädkammare. Ytterligare en klädkammare finns att tillgå i hall intill sovrummen.
I denna delen finner vi även badrummet med WC, dusch, badkar och bastu. Även separat gäst-wc samt separat tvättstuga finns att nyttja.

OMRÅDET:
Att Krusboda är ett av de mest barnvänliga områdena i Tyresö är inte svårt att förstå. På bilfria gator leker barnen på de härliga små gårdar som skiljer gatorna från varandra och i omgivning finns allt som passar de små, såväl som de något större.
I området finns matbutik, Krusbodabadet, skola och förskolor. Tyresö Centrum med sitt fulla service och detaljutbud ligger ca 5 minuter bort med bil.
Direktbussar till Stockholm City såväl som Gullmarsplan avgår från hållplats endast 1 min bort. Enkelt och praktiskt är nyckelordet.

NATUR/FRILUFTSLIV
Bo med underbar natur runt knuten där Alby friluftsgård finns med dess stora utbud av aktiviteter. Njut av grönområden, sjön, motionsspår och utomhusgym på sommaren, och under vintertid backar att åka pulka i, eller varför inte en tur till skridsko eller skida längs Alby sjöns isar?
Uddby gård i anslutning till Alby är också ett mysigt alternativ med bondgård och pittoreskt café! För variationens skull kan man även besöka Tyresö Flaten med dess fina bad.
På en lätt promenad når ni även Nyfors där ett vattenfalls porlande bäckar mynnar ut i sjön.

Sammanfattningsvis ett perfekt livsstilsboende för familjen eller paret som önskar det bästa av såväl fritid som vardag. Boka din visningstid via formuläret eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna