Krusboda, Tyresö

Björnmossegången 50

Såld
  • 4 rum
  • 130 kvm
  • Radhus

Välkommen till Björnmossegången 50!

Välkommen till Björnmossegången 50 och detta hemtrevliga radhus i Krusboda!

- Tvåplansradhus med härligt ljusinsläpp
- Välvårdat hus där både fasad, fönster och tak är renoverat
- Baksida med altan och gräsmatta
- Välplanerad med möjlighet till 4 sovrum
- Fina golv och fräscha ytskikt
- Populärt och barnvänligt område
- Pool och bastu 150m från bostaden

Här samlas gärna familjen och vänner under varma kvällar och grillar. Gott om förvaring i både skjutdörrsgarderober och klädkammare. Utvändigt har panelen bytts 2019-2020 på hela huset och fönstren är 3-glas från 2015 och 2018. Välvårdat och i mycket gott skick!

Krusboda är en av de mest barnvänliga områden i Tyresö! Krusboda är byggt utifrån en barnvänlig och trafiksäker utgångspunkt. Parkeringar och garage ligger i de olika gångarnas ytterkanter och området innanför är bilfritt. Här leker barnen mellan de härliga små gårdarna som skiljer gatorna från varandra. I området finns även butik, skola och förskola, om man inte vill besöka Tyresö C som ligger 5 minuter bort med bil.

Bo med underbar natur runt knuten där Alby friluftsgård finns med dess stora utbud av aktiviteter. Njut av grönområden, sjön, motionsspår och utomhusgym på sommaren, och under vintertid backar att åka pulka i, eller varför inte en tur till skridsko eller skida längs Alby sjöns isar?

På gångavstånd ligger busshållplatsen Nyfors med direktbussar till Gullmarsplan och Stockholm. Vid rusning går det bussar till Stockholm var femte minut!

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna