Krusboda, Tyresö

Pärlröksgången 249

Såld
  • 6 rum
  • 130 kvm
  • Villa

Allt på ett plan i mycket fint skick i Krusboda!

Allt på ett plan i mycket fint skick i Krusboda!

Välkommen till Pärlröksgången 249 och ett välplanerat, stort atriumhus i genomgående mycket fint skick!

- Allt på ett plan, största enplansmodellen
- Genomgående mycket fint skick med två helkaklade badrum
- Kök från Ballingslöv i öppen miljö mot matsal och vardagsrum
- Braskamin
- Uterum samt två stora altaner
- Välplanerad med 4 bra sovrum
- Garageplats ingår

Trevligt och mycket välskött radhus som renoverats på senare år med en utformning och planlösning som är mycket välplanerad. Här finner ni två helkaklade badrum, ett kök och vardagsrum i härlig öppen miljö, ett allrum, fyra sovrum av bra storlek, ett uterum och en tomt i gavelläge. Addera genomgående fina materialval i milda färger och ett bra läge med enbart en granne och en solig, insynsskyddad tomt med två stora altaner ....som en liten oas....

I Samfällighetsavgiften ingår bredband via fiber och tv-kanaler, parkeringsplats i garagelänga med fjärrstyrd port beläget mycket nära huset och tillgång till poolområdet.

Krusboda är en av de mest barnvänliga områdena i Tyresö! På bilfria gator leker barnen mellan de härliga små gårdarna som skiljer gatorna från varandra. I området finns även matbutik, pizzeria, skola och förskola och boende har tillgång till ett populärt poolområde med 25 meters bassäng, bastu och barnpool. Tyresö C ligger 5 minuter bort med bil. Åker du kommunalt finns busshållsplats några minuter bort med direktbuss till Gullmarsplan och under rusningstrafik även till T-Centralen. Vid rusningstrafik går det bussar till Stockholm var femte minut!

Bo med underbar natur runt knuten där Alby friluftsgård finns med dess stora utbud av aktiviteter. Njut av stora grönområden, sjön med fin badstrand, motionsspår och utomhusgym på sommaren, och under vintertid backar att åka pulka i, eller varför inte en tur till skridsko eller skida längs Alby sjöns isar? Uddby gård är också ett mysigt alternativ med bondgård och café! För variationens skull kan man även besöka Tyresö Flaten med dess fina bad. På en lätt promenad når ni även Nyfors där ett vattenfalls porlande bäckar mynnar ut i sjön.

Ett familjevänligt, lugnt och trivsamt område!

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna