Krusboda/Tyresö, Tyresö

Lummergången 29

Såld
  • 4 rum
  • 115 kvm
  • Villa

Kontakta ansvarig mäklare för att erhålla löpande information om denna försäljning.

Se hit familjer och par! Här presenteras ett mycket eftertraktat enplans radhus i Krusboda som är ett av de mest populära områdena i Tyresö för barnfamiljerna. Lämningarna till förskolan har aldrig varit smidigare med förskola som ligger några fotsteg bort. För dem som bor i området finns ett exklusivt poolområde med bassäng, kiosk och pizzeria i närheten. Alby finner ni i närheten där ni kan bada från sandstrand, ta härliga promenader i lummig miljö. Besök Uddby Gård beläget i Albys naturreservat där det finns mängder av djur. En populär familjeaktivitet!

- Privat tomt med gräsmatta och två altaner
- Uteplats vid entrén med tak
- Eget förråd på tomten
- Mycket populär planlösning i eftertraktat område
- Perfekt för barnfamiljen
- Närhet till bussar, natur, förskolor och Alby
- Två badrum med dusch och en bastu
- Golvvärme i hall, vardagsrum och bastu

Uteplatsen vid entrén är rymlig som med fördel kan nyttjas för förvaring av barnvagnar och cyklar. Hallen ansluter till tvättstugan genom skjutdörrar med helkroppspeglar, gäst wc och allrum. I den praktiska tvättstugan finns tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och tvättställ för handtvätt.
Vidare in i bostaden kommer vi till allrummet som kan inredas som loungedel, bibliotek eller kontorsplats. Valet är ditt! Master bedroom har en egen dörr till uteplatsen och egen ingång till bastun. De övriga två sovrummen rymmer säng, skrivbord eller annat mindre möblemang. Perfekt för de små. Det helkaklade badrummet innehar ett stort badkar, skåp med speglar, kommod och wc.

För hemmakocken finns ett stilrent kök att arbeta i. Köket är luftigt och stort. Här finns det mängder av förvaring i under och överskåp, vinhylla och väl tilltagna arbetsbänkar. Maskinparken är bestående av stor kyl och frys, ugn, mikro, spis och diskmaskin. Matplatsen finner du i samma enhet i en öppen planlösning från köket och vidare finner du bostadens sociala del. Vardagsrummet är helt klart den mysigaste platsen att samla familj och vänner på för att skapa fina minnen tillsammans. Här finns en öppen spis som knastrar magiskt, stora fönsterpartier och golvvärme.

Här får du en privat tomt i ett ostört läge där barnen kan springa fritt. Ett eget förråd finns för förvaring av trädgårdsredskap och annat. En magisk plats att tillbringa tid på.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna