Hanviken, Tyresö

Lövstigen 8A

REDO™
  • 5 rum
  • 140 + 53 kvm
  • Villa

Enplansvilla i populära Hanviken!

Varmt välkommen till Lövstigen 8A och denna trevliga enplansvilla med garage om 124 + 53 kvm på lugn gata i populärt och familjärt bostadsområde nära skola, kommunikationer och service. Här kan barnen gå och cykla till skolan på egen hand och springa fritt till kompisarna på gatan. Välplanerade och funktionella ytor tillsammans med en fantastisk trädgård i soligt söderläge.

- Enplansvilla med garage
- Solig och plan tomt vänt mot sönder
- Öppen spis
- Garage
- Närhet till skola och busskommunikationer

En välplanerad villa med fyra sovrum, öppen planlösning och stora sociala ytor. Det generösa och stilrena köket från 2019 är husets mittpunkt och bjuder in till matlagning och trevliga kvällar intill matplatsen som ger plats för många middagsgäster.
Matplatsen öppnar upp sig in till det stora vardagsrummet med centralt placerad och stämningsfull eldstad. Framför den kan långa och mysiga höstkvällar spenderas och gott om plats finns för soffgrupp som rymmer många.

Vidare finns även ett sovrum med egen utgång till altan och trädgård. I andra delen av huset ligger tre sovrum varav det ena med tillhörande walk.-in-closet och badrum i lyxigt utförande (renoverat 2017). En praktisk tvättstuga med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor finns också här, med duschmöjlighet i duschkabin. Även hall med plats för avhängning.

På fastigheten finns dessutom ett rymligt garage, och ytterligare bilar får plats på uppfarten utanför garaget.

Den privata och insynsskyddade trädgården är helt fantastisk och badar i sol hela dagen tack vare sitt fina söderläge. Plana gräsytor, stor altan med flertalet sittgrupper ger känslan av en härlig oas där långa och varma sommardagar och kvällar kan avnjutas med nära och kära. Här finns även en friggebod som är perfekt som gästhus eller extra förvaring. Utanför växer en magisk trollhassel och på trädgården finns det också björnbärsbuskar och vinbärsbuskar.

Hanviken är ett av de mer populära områdena i Tyresö. Det centrala läget med direkt närhet till buss, skolor och förskolor, mataffär och restauranger men samtidigt nära kuperad terräng och badplatser gör att det finns alla förutsättningar för ett bekymmersfritt boende.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hanviken, Tyresö

Lövstigen 8A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.