Hanviken, Tyresö

Stjärnvägen 40

Såld
  • 4 rum
  • 72 kvm
  • Villa

Enplansvilla på stor fin tomt

Välkommen till Stjärnvägen 40 och en mysig enplansvilla som bjuder på en härlig känsla och karaktär och erbjuder olika möjligheter för en familj att skapa sitt drömboende. Huset som är belägen på en plan fin uppvuxen trädgårdstomt centralt belägen i omtyckta Hanviken har haft samma ägare sedan villan uppfördes.

- trivsam villa med olika möjligheter
- härligt inglasat uterum
- underbar tomt med ett skyddat läge
- garage och förråd
- närhet till kommunikationer, skola och förskola

En välkomnande tillbyggd entré under tak med gott om plats för tex barnvagnen. Några trappsteg upp till en hall med plats för ytterkläder och ingång till en gästtoalett.
Avlång hall som leder in till ett trivsamt vardagsrum med fönster åt två håll vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Hela den här delen har ekparkett.
Villan erbjuder idag två bra sovrum varav ett med hel garderobsvägg, ett kök med bra förvaringsmöjligheter och en trevlig matplats framför ett fönster ut mot den fina trädgården.
En inre hall med utgång till ett härligt inglasat uterum som fungerar som ett extra vardagsrum under de varma sommarmånaderna.
I den här delen av villan finner du en dusch samt tvättavdelning och en genomgång till gästtoaletten. Vidare från den inre hallen når du ett praktiskt allrum som kan fungera som ett sovrum eller kanske ett gästrum. Här finns även pannrum samt en matkällare.
På tomten finns en äldre stuga samt en uteplats med öppenspis.

Området är mycket populärt vilket inte är förvånande då du har nära till busskommunikationer, natur, idrottsplats, Trollbäckens centrum och skolor. På gångavstånd nås förskolor och Hanvikens skola (F-6). Trollbäckens centrum ligger också inom promenadavstånd där du har matbutiker, affärer, restauranger, caféer, bageri och gårdsbutik. En kort promenad bort från villan når du löp- och promenadstråk i vacker natur samt sjö. Vår vackra skärgårdskommun bjuder även på närhet till havet och flera fina strandbad.

Tyresö är känt för att vara en naturnära kommun och gör dig inte besviken. Här finns en perfekt balans mellan naturen och lugnet samtidigt som Stockholms puls bara är en kort bussfärd bort.

Varmt välkommen.

Mer om mäklarna