Hanviken, Tyresö

Trollbäcksvägen 12C

Såld
  • 5 rum
  • 167 kvm
  • Villa

Enplansvilla med suverän möjlighet till uthyrning/tonårssdel

Välkommen till Trollbäcksvägen 12C och detta mycket trevliga enplanshus där möjligheterna i disponering saknar gränser.
Husets planlösning är optimalt för den som vill skapa uthyrningsdel, hemmakontor, generationsboende, egen verksamhet eller som bara behöver möjligheten att utöka rumsfördelningen till hela 5 sovrum.
Suveräna sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre befintliga sovrum av god rymd, nyrenoverat badrum, ytterligare bastu/dusch-del samt en stor och solkysst tomt med såväl altan som goda gräsytor för lek och spring.
På det stora hela ett fint hem att nyttja som man behagar.

- Låg drift med 3-glasfönster och bergvärme.
- Fiber finns.
- Stora sociala ytor i öppen planlösning.
- Möjlighet till 5 sovrum.
- Badrum, dusch/bastu-del samt separat WC.
- Enorma möjligheter för att skapa uthyrningsdel eller generationsboende.
- Utmärkt läge med skolor, natur, bad, bussar samt idrott på korta avstånd.
- Närhet till allt man kan önska och endast 25 min från Stockholm city.

I huset slås man direkt av den öppna och luftiga sociala delen där stora fönsterpartier med fina ljusflöden ramar in fint.
Det stilsäkra köket med rakt igenom högklassiga materialval är verkligen ett kök för den som älskar att laga mat. Planeringen är utmärkt för att erbjuda bästa upplevelse med maxad utrustning i bekväma höjder, rejäl köksö med dubbla diskhoar samt arbetsbänkar i vacker komposit-sten med marmorstruktur.

Vardagsrummet som återfinns i öppen planlösning emot köket är väl tilltaget och erbjuder en härlig karaktär med burspråk samt öppen spis som kryddar myskänslan ytterligare. Rummet passar sig väl för det stora sällskapets tillställningar såväl som den lugna myskvällen med familjen.

Från köket och vardagsrummet når man den rymliga trädäckade altanen som löper längs med fasaden där även öppen spis finns att nyttja. Här njuter ni i absolut bästa solläge från morgon till kväll.

I övrigt finner ni i denna del av bostaden två sovrum, ett nyrenoverat badrum i stilrena toner samt en toalett.

I den andra delen av huset har ni alla möjligheter som kan önskas för den som vill ha ett flexibelt boende. Ungdomsdel, verksamhet, stor uthyrningsdel, kontor eller generationsboende? Valet är helt upp till dig.
Här finns idag två separata ingångar där man har tillgång till ett fint och rymligt sovrum, helkaklat badrum med bastu för upp till 6 personer samt ett generöst rum som idag är oinrett. Se alternativ planlösning som uthyrningsdel om 2 rok alt två sovrum.

Tomten i sydväst-läge är plan och lättskött med flertalet fruktträd, gräsmatta samt buskar som omgärdas av propert smidesstaket. På tomten finns även trädgårdsförråd för övrig förvaring. På stenlagd uppfart finns plats för upp till fyra fordon.

OMRÅDET
Detta lugna och klassiska villakvarter är mycket omtyckt vilket inte är förvånande då du har nära till alla de olika delar som vardagen kräver.
I direkt närhet finns skolor, goda busskommunikationer, friluftsområden, idrottsplatser, badmöjligheter och flertalet gym. Endast en kort promenad bort från villan når du även otroligt fina löp- och promenadstråk i vacker natur.
Närmaste skola är Hanvikens skola (F-6) som ligger rakt över gatan och i kommunen finns även friskolor som Kunskapsskolan, Montessori samt Internationella Engelska skolan.
Såväl Tyresö centrum samt Trollbäckens centrum ligger inom korta avstånd där du har tillgång till matbutiker, klädaffärer, restauranger, caféer, bageri och övrig detaljhandel.
Trollbäckens idrottsplats ligger på kort gång eller cykelavstånd med ishall, gräsplan och friidrottsbana. I Tyresö centrum på cykelavstånd finns ishall, simhall, rackethall och en 18-håls golfbana.
Vår vackra skärgårdskommun bjuder såklart på närhet till havets kustremsa med flera fina havsbad samt hållplats för skärgårdsbåt vid Trinntorps brygga.
Även anslutningar till Tyresta nationalpark samt Nackareservatet finns.

På det stora hela ett trevligt och flexibelt hus som passar alla åldrar och skeden i livet.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna