Hanviken, Tyresö

Borgvägen 13

Såld
  • 7 rum
  • 99 kvm
  • Villa

Toppenfin villa med centralt och skyddat läge.

Välkommen till Borgvägen 13, en stor härlig villa i mycket gott skick på totalt 198 kvm på en uppvuxen och lummig plan trädgårdstomt mot allmänning. Huset är renoverat under senare år och ger genomgående ett mycket smakfullt och modernt intryck och har ett skyddat privat läge med stor härlig altan som sträcker sig runt huset. Egen infart med garage och plats för flera bilar.

- tilltalande planlösning i båda planen
- nytt och modern känsla genomgående
- helt nytt exklusivt duschrum
- en altan utöver det vanliga i bästa solläge med spabad
- centralt belägen villa med närhet till det mesta

Välkomnande entré in till huset med en trivsam hall på eget plan med plats för ytterkläder. Några trappsteg upp når du ett fint kök och vardagsrum i öppen trivsam miljö med braskamin i mitten och utgång via skjutdörrar till det stora fina trädäcket som verkligen blir en förlängning av hela den här sociala delen. I vardagsrummet finns till och med en air-condition kassett i taket.
Det trivsamma köket har gott om plats för både förvaring och arbetsytor på fina stenskivor, i mitten en praktisk köksö och en matplats för ett större middagssällskap.
På det här planet finns även en sovrumsavdelning med ett master bedroom med garderobsvägg samt två sovrum. Nytt duschrum från 2020 med exklusiv marmor, praktisk utgång härifrån till altandäcket med ett spabad utanför.
Undervåning erbjuder ett mysigt allrum där det även här finns en braskamin att njuta av.
Inre hall med två praktiska förråd samt en tvättstuga. Vidare ett fint gästrum samt ett kontor/gästrum. Rymligt bad och duschrum från 2011.
Delar av undervåningen har vattenburen golvvärme.
Hall med groventré och hobbyrum/kontor pannrum.
Huset bjuder på olika möjligheter och här ges tex möjlighet att hyra ut en del av källaren.

Huset har ett utmärkt centralt läge i Trollbäcken med närhet till det mesta som bussar (bla direktbussar till Stockholms city), skolor, förskolor samt Trollbäckens centrum med diverse affärer och restauranger med olika smakinriktning. I närheten ligger även sjön Drevviken som erbjuder flera badplatser under sommaren och härlig skridsko och skidåkning på vintern.

länk till objektbeskrivning: https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=779849

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna