Hanviken, Tyresö

Sandvägen 13A

Såld
  • 5 rum
  • 141 kvm
  • Villa

Generös familjevilla med ljuvlig tomt i familjära Hanviken

Generös villa om totalt 241 kvm med en underbar tomt i familjärt villakvarter där naturens vingslag såväl som vardagens pusselbitar finns att tillgå runt knuten.
Den pampiga fastigheten i rött tegel erbjuder en beständig byggnation i enplan med sluttningsvåning där ni erhåller storslagna sociala ytor inne som ute, en solig tomt av rang, solcellsanläggning, garage med access från hus och en fördelning i rum som kan nå hela 7 rok ( varav 5-6 sovrum) utan större insatser.

I övre plan skänker stora fönsterpartier ljusflöden av rang till den öppna och sociala planlösningen där läckert renoverat kök, vardagsrum samt matrum går i en enhet. Braskamin som är centrerad skänker ytterligare värmekälla såväl som mysfaktor. I privat del av planet återfinns sovrummen och ett renoverat badrum.
Från övre plan når man dels balkong under tak som vetter emot framsidan, och via altandörr intill kök når vi baksidan och den mycket barn/lekvänliga tomten.
Här finns alla ytor för fotbollar och puckar att flyga, spring och leksugna fötter att röja och för den med gröna fingrar möjlighet att skapa sin drömträdgård. Kort och gott ett typexemplar av det som många benämner som den optimala "familjetomten". Altan finns att tillgå intill fasaden och i slutet av tomten når man en stor upphöjd terrass. Utmärkt för de sociala sammanhangen medan barnen får leva rövare.
Solen lyser från tidig morgon till sen kväll i glada vänners lag.

Entréplanet erbjuder stor och välkomnande hall, rymligt allrum (biorum idag), separat wc, badrum/klädvårdsrum, ett stort sovrum samt access till garage, groventré och förvaring.

På Sandvägen bor ni lugnt och tryggt beläget i en stillsam villaidyll med närhet till både idrott, skog och sjö. Även förskolor samt skola finns på gångavstånd i området.
Enkel och smidig pendling till Stockholm city, Haninge, Nacka såväl som övriga Tyresö via buss eller bil.

Missa inte denna chans!

- Solceller installerat år 2021 som producerar mellan 8-8500 kwh /år till hushållet.
- En fantastisk tomt i soligt läge med alla rätt.
- Generösa kvadrat med möjlighet att forma i disponering som önskvärt.
- Två allrum, två badrum, klädvårdsdel, tre sovrum (möjligt som fem).
- Access till garage från hus med vatten, avlopp och värme.
- Stor uppfart med laddbox för el-bil.
- Utmärkt läge med skolor, natur, bad, bussar samt idrott på korta avstånd.
- Närhet till allt man kan önska och endast 25 min från Stockholm city.
- Tillträde enligt överenskommelse.

OMRÅDET
Detta lugna och klassiska villakvarter är mycket omtyckt vilket inte är förvånande då allt som familjens vardag kräver finns på kort avstånd.
I direkt närhet finns skolor, goda busskommunikationer, friluftsområden, idrottsplatser, badmöjligheter och flertalet gym. Endast en kort promenad bort finns även otroligt fina löp- och promenadstråk i vacker natur.
Närmaste skola är Hanvikens skola (F-6) som ligger rakt ned för gatan. I kommunen finns även friskolor som Kunskapsskolan, Montessori samt Internationella Engelska skolan.
Såväl Tyresö centrum samt Trollbäckens centrum ligger inom korta avstånd där du har tillgång till matbutiker, klädaffärer, restauranger, caféer, bageri och övrig detaljhandel.
Trollbäckens idrottsplats ligger på kort gång eller cykelavstånd med ishall, gräsplan och friidrottsbana. I Tyresö centrum på cykelavstånd finns ishall, simhall, rackethall och en 18-håls golfbana.
Vår vackra skärgårdskommun bjuder såklart på närhet till havets kustremsa med flera fina havsbad samt hållplats för skärgårdsbåt vid Trinntorps brygga.
Även anslutningar till Tyresta nationalpark samt Nackareservatet finns.

Mer om mäklarna