Fornudden, Tyresö

Höjdvägen 13C

Såld
  • 8 rum
  • 218 kvm
  • Villa

Unik villa med mycket karaktär och viss sjöutsikt

Välkommen till Höjdvägen 13 C och en representativ arkitekt ritad villa i flera halvplan på totalt 238 kvm med en tilltalande och öppen trivsam planlösning.
Här ges verkligen tillfälle att flytta in och njuta av en unik villa med härlig karaktär där känslan för rum och miljö har tillvaratagits på ett föredömligt sätt. Villan är belägen i ett omtyckt och uppvuxet villakvarter därtill ett högt fritt läge med bara några minuters promenad till sjön Drevviken med badplats, busshållplats med direktbuss till Gullmarsplan( i rusningstrafik) såväl som direkt närhet till allt som krävs i vardagens pussel.
Ett hem dit du gärna bjuder dina vänner för att umgås.

- Unikt hus på efterfrågade Fornudden
- Högt fritt insynsskyddat läge med fin utsikt ut över området och viss sjöutsikt
- Fina sociala ytor både inne som ute
- Tilltalande och spännande planlösning i samtliga våningsplan
- Underbart vardagsrum och matsalsdel
- Möjlighet till uthyrningsdel eller för den egna företagaren.
- OBS! energiklass D
- Lättskött trädgård
- Badrocksavstånd till Hästhagsbadet och sjön Drevviken
- Nära buss, Trollbäcken C, nya Fornuddsskolan, förskolor och naturen.

Redan i den generösa och välkomnande hallen med goda förvaringsmöjligheter för ytterkläder får du en bra känsla som bara förstärks ju mer du ser och upplever av det här fina huset. Här finns möjlighet för dig som söker ett större hus med en tilltalande planlösning att förverkliga er villadröm.
Entréplanet rymmer vidare ett ljust och trevligt kök i klassisk stil med gott om plats för både matlagning och förvaring samt en matplats för en större familj.
Intill ligger ett lika ljust och trevligt allrum som för dagen fungerar som familjens kontor men som bjuder på olika användnings möjligheter, på det här planet finns även två av husets sovrum, ett stort badrum samt en inre hall med garderobsvägg med skjutdörrar i teak.

En halv trappa upp från hallen finner du ett stort härligt vardagsrum med öppenspis med kassett samt en matsalsdel i vinkel med plats förr ett större middagssällskap. Utgång härifrån till en mysig terrass med sjöglimt, perfekt för grillkvällar eller sommarfester med familj och vänner.
Innanför matsalen finner du ytterligare ett sovrum.

Trappa med vilplan ner till undervåningen med en möblerbar hall med bra förvaring i garderob med skjutdörrar också i teak. Till höger från hallen finns ett bra sovrum med klädkammare och rakt fram ett trevligt allrum/tv-rum, perfekt för tonårsbarnen.
Innanför allrummet finns ett kök med trinett och egen entré samt en WC. Här finns möjlighet att dela av och hyra ut en del eller kanske för den egna företagaren eller en möjlig gästlägenhet för familj och vänner.
På det här planet finns även en fin bastu och duschavdelning med ingång ifrån allrummet samt en tvättstuga.

Villan har vattenburen golvvärme på nedre- samt mellan plan och elburen golvvärme på översta plan.

Gångavstånd till Trollbäckens centrum och bara några få minuters promenad till Drevvikens vatten som förutom bad (Hästhagsbadet) och fiske erbjuder skridsko och skidåkning under vintern.
Busshållplats med avgångar till Gullmarsplan/ Stockholm city finns belägen ett stenkast bort.
Närhet även till Fornuddens skola , populära förskolor samt magnifika Fornuddsparken som erbjuder något för alla. Här finns lekplatser för alla åldrar, bollplan, utegym och en trevlig damm.
I Trollbäckens centrum finns flertalet matbutiker, bageri, restauranger, vårdcentral, BVC, apotek, tandläkare, bibliotek, florist med mera.
Flertalet högstadieskolor finns att välja på, Kumla skola samt Kunskapsskolan ligger i närområdet. I centrala Tyresö finns även Internationella Engelska skolan samt Nyboda skola som har inriktning på såväl musik som idrott.

Det här är verkligen en villa som ska upplevas på plats för att uppleva den härliga känslan som hela villan bjuder på.

VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna