Fornudden, Tyresö

Konvaljevägen 1B

Såld
  • 10 rum
  • 129 kvm
  • Villa

En fantastisk villa med spännande planlösning.

Underbar villa på totalt 258 väl använda kvm. Här finns gott om plats för familjen i en härlig villa med många rum och stora sociala ytor.

Välkommen till Konvaljevägen 1B och en representativ arkitektritad villa i flera halvplan på totalt 258 kvm med en tilltalande öppen trivsam planlösning.
Här ges verkligen tillfälle att flytta in och njuta av en unik villa med härlig karaktär där känslan för rum och miljö har tillvaratagits på ett föredömligt sätt. Villan är belägen i ett efterfrågat och uppvuxet villakvarter med ett högt fritt läge och några minuters promenad till sjön Drevviken, busshållplats med direktbuss till Gullmarsplan (i rusningstrafik) såväl som direkt närhet till allt som krävs för att få vardagens pussel att gå ihop.

- Unikt hus på efterfrågade Fornudden
- Möjlighet till hela 6-7 sovrum
- Högt fritt insynsskyddat läge med mycket sol
- Fina sociala ytor både inne som ute
- Tilltalande och spännande planlösning i samtliga våningsplan
- Ny bergvärmepump
- Energiklass C
- Underbart vardagsrum och matsalsdel
- Lättskött trädgård
- Nära buss, Trollbäcken C, nya Fornuddsskolan, Fornuddsparken, förskolor och naturen.
- Dubbelgarage med helt nytt tak

En välkomnande entréhall med plats för familjens ytterkläder, i hallen finns även en gästtoalett. Rakt fram öppnar entréplanet upp sig med underbara sociala ytor bestående av ett allrum/tv-rum i direkt anslutning till vardagsrum och matsalsdel. I mitten av vardagsrummet finns även en öppen spis. Hela den här delen inbjuder verkligen till socialt umgänge med familj och vänner, utgång härifrån till den härliga terrassen delvis under tak som blir en förlängning av hela den här delen. På den ca 80 kvm stora terrassen finna gott om plats för olika typer av möblering. Här ute finns även ett spa bad.
På det här planet ligger även villans trevliga kök som ger gott om plats för både matlagning ,förvaring samt en fin matplats för vardagsmiddagar.
En halv trappa upp från hallen ligger villans privata sovrumsavdelning med fyra riktigt bra sovrum varav två med utgång till en längsgående balkong ut mot trädgården.
På det här planet finner du också ett fint badrum.
Tillbaka i hallen och en halv trappa ner har familjen skapat en egen våning för föräldrarna med ett stort sovrum samt ett allrum. På det här planet finns ytterligare två sovrum varav det ena idag används som walk in closet och det andra som gästrum/kontor.
Ytterligare några trappsteg ner ligger ett stort duschrum med dubbeldusch, bastu samt ett toalettrum. Pannrum samt en rymlig matkällare och förråd.
Stort hobbyrum som idag fungerar som familjens gym men är också ett perfekt lekrum för barnen i familjen. Här finns även en groventré.
Tvättstuga och ett torkrum.

Fristående isolerat dubbelgarage med el, vatten och avlopp.

Det här är verkligen ett hus som måste upplevas på plats!

Gångavstånd till Trollbäckens centrum och bara några få minuters promenad till Drevvikens vatten som förutom bad och fiske erbjuder skridsko och skidåkning under vintern.
Busshållplats med avgångar till Gullmarsplan/ Stockholm city finns i direkt närhet.
Närhet även till Fornuddens nya skola med ny sporthall, populära förskolor samt magnifika Fornuddsparken som erbjuder något för alla. Här finns lekplatser för alla åldrar, bollplan, utegym, boulebana, grillplats och en trevlig damm.
I Trollbäckens centrum finns flertalet matbutiker, bageri, restauranger, vårdcentral, BVC, apotek, tandläkare, bibliotek, florist med mera.
Flertalet högstadieskolor finns att välja på, Kumla skola samt Kunskapsskolan ligger i närområdet. I centrala Tyresö finns även Internationella Engelska skolan samt Nyboda skola som har inriktning på såväl musik som idrott.

VARMT VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna