Fornudden, Tyresö

Runstigen 6

Såld
  • 6 rum
  • 120 kvm
  • Villa

Omtyckt kedjehus med sjöutsikt och fin trädgård

Välkommen till Runstigen 6 och ett av de populära och välplanerade kedjehusen med sjöutsikt och direkt närhet till sjön Drevviken med mysig badplats. Huset erbjuder en tilltalande planlösning i båda våningsplanen med bla två takkupor vilket gör att huset både är och känns större och erbjuder det lilla extra.
Ett utmärkt boende på Fornudden med närhet till det lilla extra som omgivningen erbjuder utan att för den del försumma vardagens viktiga inslag som nås på korta avstånd.

- Fin grönskande och solig trädgård på natursköna Fornudden.
- Nytt fint Marbodalkök
- Ett badrum och ett duschrum
- Bergvärme med låga driftkostnader
- Nytt tak och nya fönster
- Tre fina uteplatser
- Garage och förråd
- Varmbonad Friggebod
- Möjlighet till båtplats
- Energiklass C

Ett mycket trevligt hus med väl använda kvm och till det fina uteplatser på både fram och baksida. Entréplan har en välkomnande entré och hall med plats för ytterkläder. Till höger från hallen når du ett nytt fint duschrum och till vänster ligger att av husets sovrum med hel garderobsvägg och skjutdörrar.
Nytt fräscht kök från Marbodal i öppen trivsam miljö till både matrum och vardagsrum, hela den här delen inbjuder verkligen till socialt umgänge. I köket finns gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt en trevlig köksö där både familj och vänner gärna hänger, utgång härifrån till en stor trädäckad altan på framsidan i direkt söderläge.
I matrummet finns plats för ett större middagssällskap, här finns även en garderobsvägg med skjutdörrar till praktisk förvaring
Övervåning med att allrum/tv-rum med möjlighet att dela av till ett sovrum. Ett stort härligt sovrum med högt till tak med takbjälkar och fin sjöutsikt samt ytterligare ett bra sovrum.
På det här planet finns ett bra badrum med utgång till balkong.

Gångavstånd till Trollbäckens centrum och någon minuts promenad till Drevvikens vatten som förutom bad och fiske erbjuder skridsko och skidåkning under vintern.
Busshållplats med avgångar till Gullmarsplan/ Stockholm city finns i direkt närhet.
Närhet även till Fornuddens nya skola med ny sporthall, populära förskolor samt magnifika Fornuddsparken som erbjuder något för alla. Här finns lekplatser för alla åldrar, bollplan, utegym, boulebana, grillplats och en trevlig damm.
I Trollbäckens centrum finns flertalet matbutiker, bageri, restauranger, vårdcentral, BVC, apotek, tandläkare, bibliotek, florist med mera.
Flertalet högstadieskolor finns att välja på, Kumla skola samt Kunskapsskolan ligger i närområdet. I centrala Tyresö finns även Internationella Engelska skolan samt Nyboda skola som har inriktning på såväl musik som idrott.

VARMT VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna