Ängslyckevägen 9

Fornudden, Tyresö

Ängslyckevägen 9

Såld
  • 5 rum
  • 153 kvm
  • Villa

Välskött med allt som önskas i ett praktiskt läge på Fornudden

Välskött villa med Attefallshus, garage, pool i ett eftertraktat läge!

Välkommen till superpopulära Fornudden och denna enormt hemtrevliga familjevilla som innehar allt det där som skapar lyx i familjens praktiska vardag, såväl som fritid.
Villan belägen på en för området stor trädgårdstomt erbjuder utmärkta möjligheter för de med spring i benen, sociala sammanhang av stor skala såväl som den med gröna fingrar där det sprudlar av ambitioner.
I den extraordinära trädgården avnjuter ni sommardagarna bland vänner och familj med sol från morgon till kväll där man enkelt kan svalka sig genom ett dopp i poolen eller solbada på någon av de många uteplatserna. Mot kvällen tänder ni grillen på berget och njuter av solnedgången i glada vänners lag.
Villan har ett ytterst praktiskt läge i detta klassiska villakvarter med direkt närhet till nybyggda Fornuddens skola (150 m), förskola, Trollbäckens centrum, Fornuddsparken, sjön Drevviken (med flera bad och båtplatser) samt mycket goda kommunikationer till Gullmarsplan och Stockholm central endast på några minuters avstånd.

- Påkostade och insynsskyddade utemiljöer med stor gräsmatta för lek, stor pool med teleskopskydd, vackra stenläggningar och sol från morgon till kväll.
- Fullskaligt Attefallshus om 25 kvm med badrum, sovloft, allrum samt kök.
- Isolerat garage med vatten, avlopp och plats för mängder av förvaring (eller stor bil om man nu är en av få som nyttjar det som bilplats).
- Gediget byggt med en elegant takhöjd, generösa ljusflöden och planering interiört.
- Öppen och trevlig planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum.
- Fin kakelugn i entréplan.
- Fyra sovrum, fina sociala ytor (möjlighet till två allrum), två badrum samt ett klädvårdsrum.
- Utmärkt praktiskt läge på "Udden" med närhet till skola, butiker, idrott och kommunikationer till City.
- Närhet till Drevviken, Fornuddsparken samt flertalet badplatser.
- Endast 20 min från citypulsen.

Villan uppförd vid millenniumskiftet är ett praktfullt exemplar av ett välplanerat, välbyggt och praktiskt boende för familjen. Detta helt insynsskyddat på höjd med vy över närområdet.
Entréplanet erbjuder fina öppna lösningar emellan vardagsrum, matplats och kök. Stora fönsterpartier skänker enorma ljusinsläpp till hela planet och en fin kakelugn agerar mittpunkt i vardagsrummet. I burspråket är det öppet genom övre plan till nock där tre takfönster finns.
I planet finns även ett sovrum, klädvårdsrum med groventré, badrum samt rymlig hall med förvaring i garderobsvägg.

I övre plan möts av de vackra takfönstren som skänker ljus. Den del som idag motsvarar hallyta har öppet ned till entréplanet. Här kan man såklart nyttja bjälklag för att utöka golvytan med ett ytterligare allrum i övre plan.
I den ena delen av planet finner vi två sovrum, utmärkta som rum för barn, gäster eller kontor. Sidovindar finns för ytterligare förvaring.
I den andra delen finner vi master bedroom som förutom stora ytor och direkt access till badrummet bjuder en stor walk in closet. Sidovind finns även här att nyttja.

På det stora hela ett vackert och välskött familjehem i ett utmärkt läge på attraktiva Fornudden.

OMGIVNINGEN
Här bor ni lugnt och fridfullt med direkt närhet till Trollbäckens centrum, Fornuddsparken och Drevvikens vatten som förutom badplatser och fiskemöjligheter erbjuder skridsko och skidåkning under vinterhalvåret.
Busshållplats med täta direktavgångar till Gullmarsplan och Stockholm city (Vattugatan) finns belägen vid Trollbäckens Centrum som ni finner endast 250 m bort.
Direkt närhet även till nybyggda Fornuddens skola (F-åk 9) , flertalet populära förskolor samt magnifika Fornuddsparken som erbjuder något för alla. Här finns lekplatser för alla åldrar, bollplan, bouleplan, utegym, sittplatser och en trevlig damm.
Trollbäckens centrum erbjuder flertalet matbutiker, bageri, restauranger, vårdcentral, BVC, apotek, tandläkare, bibliotek, florist med mera.
Flertalet övriga högstadieskolor finns att välja på där Kumla skola samt Kunskapsskolan ligger i närområdet. I centrala Tyresö finns även Internationella Engelska skolan samt Nyboda skola som har inriktning på såväl musik som idrott.
Tyresö erbjuder även alla möjligheter för ett aktivt liv. Idrottslivets föreningar är utmärkta, naturlivet rikt i överflöd samt skärgårdens vingslag som slår med båtklubbar och Trinntorps brygga beläget på andra sidan av Tyresö.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna