Fårdala, Tyresö

Morellvägen 4

Såld
  • 9 rum
  • 154 kvm
  • Villa

Charmig, rymlig & välskött 60-talsvilla med en magisk tomt

ÄNTLIGEN! Elegant, generös och välskött 60-talsfunkis om 305 kvm med dubbelgarage, bergvärme och trädgårdstomt av högsta klass i familjära och ytterst eftertraktade Fårdala.

Välkommen till Morellvägen och detta utsökta exemplar av charmig 60-talsfunkis där man lyckats förvalta och förädla genom årtionden med varsam hand.
Villans arkitektur är en ren dröm med tidstypiska inslag som djupa fönsterpartier, sten i fönsternischer, olika etage i samma våningsplan, vackra trägolv samt öppen eldstad.
Villans disponering om totalt 342 kvm fördelat i enplan med källare erbjuder fina ljusflöden, stora ytor i båda plan, 5-6 sovrum, goda sociala ytor, rymligt arbetskök, utmärkta förvaringsutrymmen samt varmgarage med plats för två bilar.
Tomten är en dröm för barnfamiljen där stora gräsytor mixas med inslag av nordisk skog, fruktträd, häckar, planteringar och trädgårdsland. Till det ett solläge som skänker strålar från morgon till kväll.

- Utsökt 60-talsfunkis i välskött och tidstypiskt förädlat skick.
- Totalyta om 342 kvm - varav 36 kvm motsvarar det vidbyggda dubbelgaraget.
- Bergvärme & fiber.
- Stor villa med mängder av möjligheter att disponera som önskvärt.
- Dubbelgarage samt uppfart.
- Ljuvlig trädgårdstomt med något för alla där solen skiner hela dagen.
- Stora möjligheter till pool och Attefallshus.
- 9 rok, varav 5-6 sovrum.
- Beläget i ett klassiskt villakvarter med stort lugn och närhet till som önskas.
- Gångavstånd till citybussar, Tyresö centrum, fantastiska naturområden, badsjö och idrott.

Entréplanet erbjuder en rymlig hall med kapprum för avhängning. Vidare finner vi de sociala ytorna i form av generöst vardagsrum, rejält och fullutrustat arbetskök med intilliggande matrum i den ena delen. Från dessa delar når man även baksidans altan belägen under tak, samt den vackra trädgården med alla möjligheter som en familj kan önska.
I praktiskt avskild del från de sociala når vi genom halvtrappa tre sovrum, badrum och god förvaring i inbyggda garderober. Det fjärde sovrummet i entréplan nås från hall.

I nedre plan möts vi först av ett stort allrum med fönster ovan mark, öppen spis och alla möjligheter för möblering efter tycke och smak.
Vidare finns ett rymligt sovrum, klädvårdsrum, WC/dusch, pannrum, ytterligare allrum/gillestuga, förvaringsutrymmen av rang samt ett utrymme med bastu. Helt enkelt ett plan med alla möjligheter att nyttja och disponera som önskvärt.

OMGIVNINGEN
Villaområdet Fårdala är ett av Tyresös mest klassiska och populära med stora esplanader, god grannsamverkan och en genomgående lugn känsla utan genomfartstrafik.
Läget är helt enkelt mitt i prick för familjen eller paret som har höga krav på sin boendemiljö.
Här har ni närhet till lekplatser, flertalet skolor, idrottsanläggningar, stall, tennisklubb, Tyresö centrum med sitt stora serviceutbud samt goda kommunikationer till Gullmarsplan/Stockholm City som nås från busshållplats en kort promenad bort.
Även populära promenadstråk och på vintern fina skidspår med elljus samt mysiga naturområden som Alby friluftsgård, Albysjön, Barnsjön samt Nyfors finns att nå på korta promenad/cykelavstånd.

På det stora hela ett boende där man erhåller vardagens praktiska funktionalitet men samtidigt har det aktiva livet alldeles runt hörnet.

Boka in dig på visningen redan idag!

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna