Fårdala, Tyresö

Akvarievägen 44

Såld
  • 6 rum
  • 120 + 5 kvm
  • Villa

Välkommen till Akvarievägen 44!

Välkommen till detta trevliga gavelradhus beläget med ett fantastiskt läge mitt i Fårdala. Familjärt område nära natur, bussförbindelser och Tyresö C.

Varmt välkommen till detta friköpta radhus med en fantastisk tomt i eftertraktade Fårdala! Radhuset är i två plan med totalt 4 rymliga sovrum och öppen och social planlösning på nedre plan. Totalt är radhuset 120 kvm boyta + 5 kvm biyta och har en stor och soldränkt hörntomt i bästa söderläge! Här finns altan och pergola strategiskt placerade för att följa solen samt en stor gräsklädd yta på baksidan för barnen att leka på. Vidare erbjuds en välplanerad planlösning med stora sällskapsytor samt härliga ljusinsläpp. Fårdala är ett otroligt barnvänligt område med närhet till såväl förskolor, skolor samt Tyresö Centrum och täta bussförbindelser till Stockholm. Här har du nära att allt man behöver samtidigt som man bor i ett lugn område med en insynskyddad tomt.

- Gavelradhus med stor altan och pergola
- Eget garage finns att tillgå
- Fjärrvärme som uppvärmning
- Närhet till Tyresö centrum och busskommunikationer (50m)
- Gångavstånd förskolor, skolor, ridskola, golfbana, naturstråk och idrottsanläggning

Samfälligheten erbjuder garage i länga ca 70m från huset. Fårdala är ett fantastiskt område som är centralt och barnvänligt. På bara ett par minuters promenadavstånd nås busshållplats med direktbuss till Gullmarsplan och Stockholm C, även nattbussen går hit. Tyresö centrum med dess service utbud är också inom gångavstånd. Dessutom finns flertalet förskolor som Pusslet (ca 100 m), Sagan (ca 150 m) samt Dalstugan finns att tillgå inom kort promenadavstånd. Låg och mellanstadieskolor som Fårdala Skola (ca 200 m), Stimmets skola (ca 200 m) och Dalskolan (ca 700 m) finns belägna på korta och trygga cykelavstånd. Naturområde med badsjö, idrottsplats (med simhall, ishall och fotbollsplaner), ridskola, rackethall och golfbana finns även det på kort avstånd. Missa inte chansen på det här fina radhuset med sitt unika läge!

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna