Centrala Tyresö, Tyresö

Harrstigen 6

Såld
  • 4 rum
  • 94 kvm
  • Villa

CHANS! Enplansradhus ett stenkast från centrum!

Tillfälle att förvärva ett SÄLLAN till salu enplanshus med insynsskyddad gård i soliga syd bara ett stenkast från centrum och kommunikationer!

Välkommen till Harrstigen 6 och detta enplansradhus i hjärtat av Tyresö. Direkt närhet till både centrum och busskommunikationer.

- Sällsyns på marknaden - Ta chansen
- Enplansradhus med trevlig innegård
- Tre sovrum i bra storlek
- Garage i länga
- Stabilt och enkelt boende i bra samfällighet.
- Direkt närhet till förskolor och skolor.
- Naturområden, ishall, fotbollsplaner och rackethall inom promenadavstånd.
- Centrum såväl som utmärkta kommunikationer finns runt hörnet.

Bli ägare till detta fina enplansradhus. Det första du möts av är den fina innergården i Engelsk stil med stenläggning, gräsmatta samt planterings möjligheter längs husväggen.. Här sitter du i tyst och lugn miljö helt utan insyn trots att du sitter mitt i Centrala Tyresö. Här finns tre väl tilltagna sovrum och stort kök med matplats intill fönstersättningen. Dessa radhus är ytterst sällan till salu då planlösningen i kombination med läget passar de flesta familjekonstellationer!

Samfälligheten är mycket välskött och samfällighetsavgiften inkluderar : Värme, vatten, tv, fiber, sopor, garage och skötsel av gemensamma ytor.

OMRÅDET
Närområdet är lugnt och mycket barnvänligt med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder. Bekvämt promenadavstånd till Tyresö C och all dess service.
Spela racketsporter så som tennis, squash eller padel i den närliggande rackethallen, eller varför inte gå en runda på den närliggande golfbanan. Dessutom nära till simhall, flertalet gym och restauranger.
Exceptionella kommunikationer mot Tyresö Strand, Gullmarsplan, Handen och Nacka. Under pendlingstider finns även direktbuss som tar dig direkt till Stockholm C.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader ut mot Alby friluftsområde.
I närområdet finns flertalet förskolor (Sagan och Gunghästen) och skolor (Stimmets skola,50 m, och Fårdala skola inom 500m).

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna