Centrala Tyresö / Fårdala, Tyresö

Myggdalsvägen 21

Såld
  • 6 rum
  • 152 + 20 kvm
  • Villa

Populär skånelänga i centralt & familjärt läge

Eftertraktad skånelänga på lugn gata med närhet till allt som önskas i omgivning.

Välkommen till Myggdalsvägen 21 och en av de mycket populära skånelängorna intill centrum. Här bor du på en lugn och familjär gata där allt som önskar finns på korta avstånd.
Huset erbjuder två plan där entréplan består av ytterst stora sociala ytor, två befintliga sovrum (med möjlighet att utöka), arbetskök, badrum och en gäst-wc. Från huset når man förråd samt tvättstuga belägen i separat del. Övre plan erbjuder idag ett mindre allrum med takfönster samt två stora sovrum. Tomten är lättskött där baksidan erbjuder altan, gräsmatta och en vacker inramning i växter och buskar under sommarhalvåret.

- Ytterst sällan till salu - Passa på!
- Uppvärmning sker via samfälligheten i form av vattenburen fjärrvärme.
- Generöst hus med stor flexibilitet i sitt nyttjande.
- Stora sociala ytor och fyra-fem sovrum.
- Trevlig baksida med gräsmatta och altan.
- Garage i länga tillhör och uteparkering för övriga fordon finns.
- Mycket välskött med goda möjligheter att modernisera om man önskar.
- Direkt närhet till förskolor och skolor (1 min bort).
- Naturområden, ishall, fotbollsplaner och rackethall inom promenadavstånd.
- Centrum såväl som utmärkta kommunikationer finns runt hörnet.
- Enkelt boende i en suverän samfällighet.

I entréplanet möts vi av en rymlig hall med avhängning för ytterkläder. Vidare finner vi till vänster ett mindre sovrum som idag nyttjas som arbetsrum.
Genom hall med inbyggda garderober för förvaring når man även ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng om så önskas, såväl som övrigt möblemang. Intill finns även en rejäl klädkammare med utmärkta förvaringsmöjligheter.

Från hallen når man de stora sociala ytorna där tv-rum (som enkelt går att göra till ytterligare sovrum), vardagsrum samt matplats smälter ihop på ett smakfullt sätt. Här erbjuds enorma sociala möjligheter för det stora sällskapet.
Rejäla fönsterpartier skänker vackra ljusflöden och utgång till baksidans altan nås via dörr.
Baksidan består av en trädgårdstäppa med gräsmatta, altan och vackra växter som under sommarmånaderna skapar en vacker inramning. Omgärdande staket skänker insynsskydd.
Vidare i planet finns ett trevligt arbetskök i god kondition. Här finns gott om förvaring i skåp och lådor, såväl som goda bänkytor. Från köket når man även förråd/tvättstuga genom dörr.
Intill kök finner vi det helkaklade badrummet som i neutrala färger innefattar dusch, kommod, wc samt förvaring.

I det övre planet möts vi av ett mindre allrum med takfönster. På var sida om allrummet finns två generösa sovrum där det ena av dessa förutom takfönster innehar ytterligare fönster på gavel. Båda sovrummen har även tillgång till sidovindar som erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter.

På det stora hela har ni här en sällsynt möjlighet att förvärva detta generösa hem som passar alla skeden i livet.

OMRÅDET
Närområdet är lugnt och mycket barnvänligt med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder. Bekvämt promenadavstånd till Tyresö C och all dess service.
Spela racketsporter så som tennis, squash eller padel i den närliggande rackethallen, eller varför inte gå en runda på den närliggande bangolf eller fullstora golfbanan. Dessutom nära till Ridskola, simhall, ishall, flertalet gym och restauranger.
Exceptionella kommunikationer med direktbuss till City, Gullmarsplan samt Haninge och Nacka.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader ut mot Alby friluftsområde. Även inlopp till Sörmlandsleden, Tyresta nationalpark och Erstaviks naturreservat når på gångavstånd.
I direkta närområdet finns flertalet förskolor (Vattenhjulet, Sagan och Gunghästen) och skolor Stimmets skola (inom 100 m) och Fårdala skola (inom 500m).

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna