Centrala Trollbäcken, Tyresö

Borgvägen 5B

Såld
  • 6 rum
  • 168 kvm
  • Villa

Flytta in i villa solbacken

Välkommen till Borgvägen 5B, ett underbart boende i en stor familjevilla med ett högt fritt läge och mycket sol. Ett perfekt boende med ett centralt läge med några minuters promenad till alla bussar( även direkt till stan)och Trollbäckens centrum ett trivsamt affärscentrum samt förskolor och skolor.

- högt fritt insynsskyddat läge
- fin villa med gott om plats
- Stor trädäckad altan där solen lyser hela dagen
- trivsam planlösning i båda våningsplanen
- centralt läge
- p-platser för flera bilar

Rymlig och välkomnande entréhall med plats för ytterkläder i garderob med skjutdörrar. Rakt fram öppnar det generösa vardagsrummet upp sig med härliga fönsterpartier och utgång till den stora trädäckade altanen som sträcker sig runt huset och fungerar som ett extra vardagsrum under de varma sommarmånaderna.
Vardagsrummet ligger i en öppen trivsam miljö med det rymliga köket som du även når ifrån hallen. I köket finns det gott om plats till förvaring och arbetsytor, till det en stor härlig köksö ut mot vardagsrummet där både familj och vänner gärna hänger, hela den här delen inbjuder verkligen till socialt umgänge.
På det här planet finns även ett bra sovrum med hel garderobsvägg samt ett duschrum och en tvättstuga med groventré.

Trappa upp till övervåningen med genomgående högt till tak och ett allrum med olika användningsområden och goda förvaringsmöjligheter längs med ena sidan. På det här planet finns det tre bra sovrum varav ett med egen klädkammare. Ett stort utrymme/rum som är förberett för att kunna bli ett rymligt badrum.

Ett fantastiskt hus med gott om plats för familjen som även erbjuder lite olika möjligheter. Ett underbart soligt läge och med närhet till det mesta som får vardagen för familjen att fungera. Inom gångavstånd når du allt som Trollbäcken har att erbjuda, bussar (bla direktbussar till Stockholms city), diverse affärer och restauranger med olika smakinriktning. I närheten ligger även sjön Drevviken som erbjuder flera badplatser under sommaren och härlig skridsko och skidåkning på vintern.

Varmt välkommen hem.

Mer om mäklarna