Centrala Trollbäcken, Tyresö

Centralvägen 38A

Såld
  • 6 rum
  • 165 kvm
  • Villa

Härlig familjevilla med centralt läge!

Detta är en REDO bostad som kommer att visas i början av Januari 2024, för mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Välkommen till Centralvägen 38A, ett fantastiskt hus i centrala Trollbäcken med närhet till allt som behövs för att få vardagens pussel att gå ihop. Ett härligt hus med en tilltalande planlösning i båda våningsplanen med gott om sociala ytor och som en stor extra bonus en spa avdelning med pool som används flitigt av både barn och vuxna hela året.

- Stort härligt kök och vardagsrum i öppen trivsam miljö
- Smakfullt vardagsrum med braskamin
- Master Bedroom med "stor walk in closet"
- Högt fritt läge med utsikt ut över Trollbäcken med eget växthus
- Garage i huset, det är en lyx att kunna köra in bilen direkt.
- Centralt läge med kort gångavstånd till Trollbäckens centrum
- Skolor F-9 samt förskolor nås på några minuters gångavstånd utan att passera stor väg.
- Närhet till allt man kan önska i omgivning som bad, natur och idrott.
- Endast 25 min från Stockholm city.
- Tillträde enligt överenskommelse. Det går att flytta in snabbt men dock inget krav.

Entréplan med en välkomnande hall med plats för ytterkläder, intilliggande kontor med garderobsvägg och med genomgång till ett härligt stort allrum med olika användningsmöjligheter. Det här rummet har varit tonårsrum, gästrum och framför allt eget allrum för barnen.
På entréplanet finner du vidare en gästtoalett, tvättstuga, stort förrådsrum/hobbyrum med ingång till garaget(det är lyx). Omklädningsrum med ingång till den härliga poolavdelningen med stora fönsterpartier ut mot trädgården och ett trädäck. Här har familjen tidigare också haft ett gym. Den här avdelning används med fördel hela året om.
Övervåningen öppnar upp med ett fantastiskt ljust och trevligt plan med härliga sociala ytor, ett modernt och fullt utrustat kök med granitskivor. Här ges gott ock plats för hemma kocken med generösa arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter där familj och vänner gärna hänger under tiden maten lagas och serveras i den fina matplatsen med utgång till trevlig uteplats. Hela den här delen ligger i öppen trivsam miljö med stort härligt och inbjudande vardagsrum med braskamin i mitten som både sprider värme och höjer mysfaktorn.
På det här planet finner dessutom du 3 generösa sovrum varav ett ger möjlighet att dela av till två samt ett stort badrum och en möblerbar övre hall.

OMGIVNINGEN
Det klassiska villaområdet Trollbäcken erbjuder ett praktisk och enkelt boende för familjens vardag såväl som fritid.
På några minuters gångavstånd finner ni Trollbäckens centrum med matbutiker, florist, café, restauranger, vårdcentral och apotek. Vi når även populära Köttboden och Bageriet i Trollbäcken på endast några få minuters promenad.
Populära skolor som Kumla skola (åk F-9), Fornuddens skola (åk F-9) och flertalet förskolor finns på kort gångavstånd.
Busshållplats (Trollbäckens centrum) med direktavgångar till Gullmarsplan, Stockholm C, Nacka, Haninge och övriga Tyresö ligger ett stenkast från huset.
På korta cykel/gångavstånd når ni Trollbäckens IP med ishall och friidrottsbana, familjefavoriten Fornuddsparken med tillhörande lekplats, bollplan och utegym samt sjön Drevviken som erbjuder fina badplatser under sommarmånaderna och plogad skridskobana under dom kallare vintermånaderna.
Vill man utforska kommunen med en utflykt erbjuder natursköna Tyresö stora möjligheter för detta. Här finns skärgårdmiljö, underbara naturområden med inlopp till Tyresta naturreservat, Erstaviks naturreservat samt flera populära utflyktsmål som Kumla Herrgård, Alby friluftsgård, Brevikshalvön, Notholmen, Tyresö Slott samt Nyfors.

På det stora hela ett ljuvligt boende för den som önskar erhålla det bästa av två världar en kort resa från innerstan!

Ett hus att längta hem till !
Välkommen hem.

Mer om mäklarna