Brevik, Tyresö

Mokärrsvägen 59

Såld
  • 4 rum
  • 78 + 18 kvm
  • Villa

Välkommen till Mokärrsvägen 59!

Välkommen till Mokärssvägen och detta vinterbonade fritidshus om 78 + 18 kvm med garage och gästhus. Endast ca 30 min från Stockholm.

Välkommen till Mokärssvägen och detta vinterbonade fritidshus om 78 + 18 kvm med garage och gästhus. Endast ca 30 min från Stockholm.

Belägen i ett lugnt och fridfullt område, är denna fastighet den perfekta platsen för dig som söker efter en avkopplande och rofylld tillvaro. Huset ligger på en öppen södervänd tomt om 2 398 kvm med gångavstånd till naturen, promenadstråk, naturreservat och badplats. Den mysiga tomten har en stor altan och omgärdas av berg och grönska vilket ger både avskildhet och insynsskydd, utöver den stora altanen finns även gräsmatta för spel och lek eller planteringar för den odlingsintresserade. Huset ligger högt och har ett bekvämt avstånd till gästhuset. Rymligt garage och uppfart med plats för ca 3 bilar.

- Ett privat, lugnt och tyst hem i naturskönt läge.
- Stor tomt om hela 2 398 kvm med sol hela dagen.
- Garage med inredd vind och gästhus.
- Tillträde enligt överenskommelse.
- Närhet till Tyresta Naturreservat, skärgård, populära skolor, bussar och närservice.

För dig som sommartid gärna tillbringar tid till sjöss erbjuder denna fastighet båtplats med segelbåtsdjup i Klövbergets bryggförening till en försumlig kostnad om 400 kr/år.

Huset har tre sovrum, stort kök/matplats och ett trivsamt vardagsrum med braskamin. Huset är i fint skick och har under 2000-talet renoverats, byggts ut och byggts om med godkända bygglov. Disponeringen har allt man kan önska i form av sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, där fönstren från tre väderstreck tillför massor av ljus. Huset har tre sovrum varav föräldrarsovrummet har ett intilliggande barnrum som alternativt kan disponeras som kontor. Detta välkomnar såväl barnfamiljen som dig som arbetar hemifrån.
Den inredda vinden ovanför garaget möjliggör ytterliggare ett sovrum för exempelvis tonårsbarnen eller de övernattande gästerna. Stort garage och ordentliga förvaringsmöjligheter är en dröm för alla med motorintresse.
Utöver huvudbyggnad och garage finns även ett gästhus finns på tomten. Fastigheten har egen septitank och egen brunn där vattenprovning tagits regelbundet med goda resultat.

Ett hus för dig med höga krav på standard och öppna ytor i ett plan, samt önskan om ett stort garage.

Brevik erbjuder verkligen ett naturskönt och underbart boende för familjen eller paret. Bara några hundra meter från huset viker Svartbäcksvägen av ner till vattnet. Om du vill gå en lång promenad så kan du därifrån följa stigar och vägar mot Kalvfjärden som din följeslagare. Ska du in mot centralare delar av Tyresö så viker du av till höger och går via Tegelbruket, förbi Nytorp och Breviksskolan (åk 1-6), passerar Finnborgsvägen och Klockargårdsvägen för att senare komma in på Fiskarrovägen, ta av på Slottsvägen och passera Tyresö Slott och Notholmen för att snart vara inne i de centralare delarna av Tyresö Strand, med Tyresö Skola och flertalet förskolor.
Vill du vika av mot norr vid Tegelbruket så kommer du till Trinntorp och Waxholmsbåtarna som tar dig in till Stockholms stad eller Stockholms yttre skärgård. Vid Trinntorp finns även restaurang Ranchland som har en jättefin havsutsikt, trevliga uppträdanden och evenemang sommartid.
Busshållplats (Väpnarstigen) med direktavgångar till stan nås på gångavstånd och fina badplatser som Trinntorpsbadet & Sandholmarna.

Observera att fastigheten kommer säljas med friskrivningsklausul då säljarna själva inte varit bosatta i huset och mycket av informationen är tagen från tidigare ägare till fastigheten.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna