Brevik, Tyresö

Stubbvretsvägen 17

Såld
  • 3 rum
  • 57 kvm
  • Villa

Välkommen till Stubbvretsvägen 17 i pittoreska Brevik!

Accepterat pris! Detta charmiga hem är mer än bara en fastighet - det har både karaktär, naturskönt läge, utsikt och möjligheter. Med en huvudbyggnad och två gästhus, inklusive ett med loft, är detta hem en sällsynt pärla med mångsidighet.

- Nyrenoverat kök (2023)
- Två sovrum i huvudbyggnaden
- Två gästhus varav ena med loft
- Helkaklat badrum med dusch och wc
- Tvättmaskin och diskmaskin
- Möjlighet till utbyggnad enligt nyvarande tomträtt är 3 kvm plus attefall 15 + 30 varav 15 kvm får göras på huvudbyggnad. Så totalt 18 kvm kan byggas till på huvudbyggnaden. (30 kvm kan göras fristående, t,ex garage)

Det nyrenoverade köket är hjärtat i detta hem och presenterar sig som en harmonisk fusion av modern elegans och rustik charm. Här möts du av en genuin atmosfär där den vackra vedspisen och öppna spisen inte bara skapar en varm känsla utan ger också en praktisk och mysig dimension till köket.

Huset bjuder in till avkoppling och umgänge med sin höga och fritt liggande position, vilket ger en enastående utsikt över omgivningen. Här kan du njuta av lugnet och naturens skiftande skönhet året runt. Den generösa trädgården skapar en privat oas, perfekt för sommarkvällar och familjetillställningar.

De två gästhusen ger flexibilitet och möjligheten att dela detta underbara hem med vänner och familj utan att kompromissa med integriteten. Ett av gästhusen är dessutom utrustat med ett loft, vilket ger en extra dimension av användbarhet och charm.

Närmaste busshållplats ligger endast 4 min bort med direktbussar till Gullmarsplan.

Sammanfattningsvis är Stubbvretsvägen 17 en unik egendom som bjuder in en ny familj att skapa nya minnen på. Om du söker efter ett hem där moderna bekvämligheter möter traditionell charm och där varje detalj talar om en kärlek till hemmet, då är detta huset för dig. Välkommen till ditt drömhem i Brevik!

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna