Brevik, Tyresö

Finborgsvägen 28

REDO™
  • 6 rum
  • 153 kvm
  • Villa

Treplansvilla med pool, gästhus och generös tomt!

Detta är en REDO bostad, vänligen kontakta ansvarig mäklare eller gå in på vår hemsida och gör en intresseanmälan.

Varmt välkomna till Finborgsvägen 28 och denna enastående treplansvilla beläget på en imponerande tomt om 4 246 kvadratmeter, välkomnar detta hem dig med en storslagen trädäckad terrass som omfamnar en inbjudande pool, perfekt för avkoppling och underhållning under varma sommardagar.

Boendemiljön andas skärgård och harmoni med direkt närhet till båtliv, bad, rekreationsområden, vandringsleder samt anrika Tyresö Slott, handelsträdgården och Notholmens café som nås via vacker strandpromenad, eller med din egna båt.
Allt detta i omgivning erhålls utan att försumma vardagens viktiga pusselbitar som närhet till högt eftertraktade skolor (Breviks skola ligger 250 m bort), Strandtorget samt direktbussar till city.
På det stora hela en sällsynt möjlighet för dig som letat efter det lilla extra i byggnation, läge samt boendemiljö!

- Generös tomt om 4 246 kvm
- Nybyggt uthyrningshus om 42 kvm med loft
- Solceller på tak som genererar el och minskar boendekostnaderna
- Stor altan i bästa solläge med pool
- Dubbelcarport
- Välutrustat kök, två badrum, allrum och praktiskt klädvårdsrum
- Närhet till högaktade skolor, goda kommunikationer, dagligvaruhandel och slående natur

När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande hall som bjuder in till en rymlig och praktisk plats för avhängning av alla säsongens ytterkläder och skor. Här finns också generöst med förvaringsutrymme för att hålla ordning och reda. På detta plan finner du även ett modernt och nyrenoverat badrum, komplett med både dusch och hörnbadkar, samt en bekväm tvättstuga för familjens behov.

En trappa upp öppnar sig de sociala ytorna mellan kök och vardagsrum. Det väl tilltagna köket är en dröm för hemmakocken med gott om skåpsförvaring, arbetsytor och fullt utrustat . Ljuset strömmar in genom flertalet fönster och skapar en ljus och luftig atmosfär i matplatsen, perfekt för att njuta av måltider med familj och vänner. Centrerat finner vi även en öppen spis samt en vedspis. I det rymliga vardagsrummet finns gott om plats för soffmöblemang och övrig inredning för avkoppling och samvaro. Dessutom finns ett sovrum i bra storlek och ännu ett badrum på detta plan, vilket ger extra bekvämlighet och flexibilitet för familjen.

Tar vi trappan upp till det tredje planet möts vi av två ytterligare sovrum samt ett allrum. Om så önskas finns möjligheten till tre sovrum på övre planet.

Men detta är inte allt - utöver det väl tilltagna huvudhuset och den magnifika tomten finns även ett nybyggt gästhus om 42 kvm med ett trevligt loft på 18 kvm. Med sitt vardagsrum, två hela sovrum, ett pentry och ett badrum erbjuder detta gästhus en fantastisk inkomstkälla genom uthyrning eller en perfekt plats för att välkomna gäster i stil och komfort.

Upplev den ultimata kombinationen av elegans, funktionalitet och möjligheter i detta fantastiska hem, där varje dag blir en upplevelse av lyx och avkoppling för hela familjen!

OMGIVNINGEN
Inre Brevik/Nytorp erbjuder verkligen ett naturskönt och praktiskt boende för familjen.
På kort gångavstånd från finner ni oerhört populära Brevik skola (åk 1-6 samt förskola) och en bit bort med bil eller cykel finns Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och flertalet ytterligare förskolor.
Busshållplats med avgångar till Gullmarsplan nås på kort gångavstånd. Även anslutningar till Stockholm central finns att tillgå.
På gång- och cykelavstånd når ni kustlinjen, naturreservat, båtklubbar, fina badplatser som Trinntorpsbadet & Sandholmarna, handelsträdgård samt anrika Tyresö Slott och pittoreska Notholmen med café. Promenadavstånd till Restaurang Ranchland som har en jättefin havsutsikt, trevliga uppträdanden och evenemang sommartid.
På samma avstånd når man Trinntorpsbrygga där Waxholmsbåtarna tar dig till yttre öar eller Slussen.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Brevik, Tyresö

Finborgsvägen 28

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.