Brevik, Tyresö

Fasanvägen 8

Såld
  • 5 rum
  • 139 + 17 kvm
  • Villa

Topprenoverat hus på stor tomt i hjärtat av Brevik!

Välkommen till ditt nya drömhem på Fasanvägen 8, Tyresö! Denna charmiga villa har genomgått en omfattande renovering och är nu redo att erbjuda bekvämt och stilfullt boende för dig och din familj.

- Topprenoverat hus i mycket gott skick
- Idylliskt läge i Tyresö, omgiven av natur och samtidigt nära till förskola, skola och bussförbindelser
- Toppmodernt kök med vitvaror från Siemens
- Öppen och social planlösning
- Öppen spis och kamin
- Stor altan i bästa solläge med utekök
- Takhöjd upp till nock i kök- och vardagsrum

Med insynsfritt och tyst läge finner du denna häftiga 2-plansvilla om totalt 156 kvm som ligger inbäddad av grönska längs med tomtgränserna. Här finns både altan och balkong för olika ändamål. Vill du äta frukost i solen på balkongen som nås från köket eller njuta av de sista solstrålarna på altanen, oavsett vart på tomten finns solen. På framsidan har man en plan och fin tomt med frukttäd, stora gräsmattor. Tomrör för el/vatten är framdragna från pannrummet till flertalet platser om man t,ex önskar att bygga garage eller bastu. Gruslagd uppfart med plats för flera bilar.

Huset har en suverän planlösning där entréplan består av hall, rymligt sovrum, klädvård, badrum med dusch och badkar, allrum, teknikrum och förvaring. På övre plan öppnar husets hjärta upp med kök, matplats och vardagsrum med takhöjd på ca 4,5 m. Öppen och social planlösning med köksö mot matplatsen och vardagsrummet. Från matplatsen nås altanen som sträcker sig med hela långsidan och här har du sol hela dagar. Köket är påkostat med vitvaror från Siemens och gott om plats för socialt umgänge och matlagning samt utgång till husets balkong. Bra förvaringsutrymmen i alla sovrum.

OMGIVNINGEN
Inre Brevik/Nytorp erbjuder verkligen ett naturskönt och praktiskt boende för familjen.
På kort gångavstånd, ca 5 minuters promenad från finner ni oerhört populära Brevik skola (åk 1-6 samt förskola) och en bit bort med bil eller cykel finns Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och flertalet ytterligare förskolor.
Busshållplats med avgångar till Gullmarsplan nås på kort gångavstånd. Även anslutningar till Stockholm central finns att tillgå.
På gång- och cykelavstånd når ni kustlinjen, naturreservat, båtklubbar, fina badplatser som Trinntorpsbadet & Sandholmarna, handelsträdgård samt anrika Tyresö Slott och pittoreska Notholmen med café. Promenadavstånd till Restaurang Ranchland som har en jättefin havsutsikt, trevliga uppträdanden och evenemang sommartid.
På samma avstånd når man Trinntorpsbrygga där Waxholmsbåtarna tar dig till yttre öar eller Slussen.

Fastigheten ligger i etapp 13 för framtida detaljplaner med utökade byggrätter och kommunalt va och väg. Utbyggnaden av gata samt vatten och avlopp påbörjas efter det att detaljplanen vunnit laga kraft.
För mer information om etapp 13 och förslag på detaljplan se kommunens hemsida (under "samråd" finns förslag på detaljplan och plankartor):
https://www.tyreso.se/stadsutveckling/pagaende-planer-och-byggen/detaljplaner-pa-gang/fasanvagen-etapp-13.html?searchKeyword=Fasanv%C3%A4gen+etapp+13

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna