Vinkelvägen 11

Tungelsta, Tungelsta

Vinkelvägen 11

Såld
  • 6 rum
  • 125 kvm
  • Villa

Områdets bästa läge!

Rymlig 6-rumsvilla i ett plan med inbyggt garage, totalt 155 kvm, med öppen spis och bästa läget i området. Planlösningen öppnar upp för flera möjligheter , en möjlighet att anpassa efter din familjs behov vartefter ni renoverar. Fastigheten har ägts av samma ägare sedan 1960. Stenlagd framsida med plats att parkera flera bilar. Stor fin och välplanerad tomt, 1.356 kvm, med gavelläge. Tomten är lättskött då den är ursprungligen planerades av en landskapsarkitekt vilket gör att växtligheten fint avlöser varandra. I trädgården finns, förutom trädgårdsland och rabatter, även en stor redskapsbod på 17 kvm och en liten lekstuga/förråd. Stor altan på baksidan där du kan flytta dig efter solen från morgon till kväll. Här finns plats för flera sittgrupper och för eldstaden. Här kan du sitta och blicka ut över den grönskande trädgården och njuta av allt från morgonfikat till kvällens grillafton med familj-och vänner. Eller varför inte flytta ut möblerna på den stora fina gräsmattan och bjud in hela kvarteret på knytkalas?
Nära till skolor (bl.a nyöppnade Jensens grundskola) och förskolor, buss (835 och 848) och pendeltågsstationer (Krigslida och Tungelsta stn). Gångavstånd även till restauranger, café och gym.
I kommunen finns ett rikt friluftsliv nära till skärgårdsmiljön såsom Årsta havsbad där båtar går ut till bl.a Utö. Flera golfbanor, hästgårdar, sjöar, promenad-och löparspår som blir skidspår på vintern.

Mer om mäklarna