Haninge/Tungelsta, Tungelsta

Husans väg 9

Såld
  • 2 rum
  • 30 kvm
  • Villa

Två hus granne med naturen.

Hus på ca 55 kvm för dig som älskar naturen och separat hus för tonåringen på ca 30 kvm. Högt fritt läge med stor altan och sol från morgon och kväll.

Här bor ni med naturen runt hörnet med fågelkvitter och lugnet. Här finns två hus, ett mindre hus som tonåringen bor idag på ca 30 kvm. Det större huset ca 55 kvm som ligger på berg med högt läge. Rymlig hall med bra förvaring. Kök med gott om arbetsyta och kyl och frys samt diskmaskin. Matplats för ca 6 personer. Vardagsrum har plats för soffa och TV samt indragen fiber. Badrum med vikbara duschväggar som ger värdefull yta. Stor härlig altan med sol från morgon till kväll. Här möblerar du med middagsbord och solstolar och fina blomlådor.
Tungelsta Centrum ligger bara 5 km bort och erbjuder matbutik samt flertal restauranger. Bakom matbutiken Coop finns även en mysig trädgårdspark som tillhör "Folk & Trädgård".
I området finns det vacker natur och fina promenadstigar. Närmaste bad finns bara en kort promenad bort. Buss 835 tar dig till bl.a. Västerhaninge station och Nynäshamn station.

Havsbad finns i Östnora och Årsta Havsbad. Tungelsta var förr känt för sina många växthus och rosodlingar. Idag finns här fortfarande talrikt med stora vackra villaträdgårdar och trevliga hästgårdar, gränsandes mot det genuina sörmländska jordbrukslandskapet. I Tungelsta finns också ridskola, skola/förskola, äldreboende och en pendeltågsstation. Jensen skola kommer även att byggas i anslutning till Lillgården.

Mer om mäklarna