Tullinge Trädgårdsstad, Tullinge

Dymmelkärrsvägen 34

Såld
  • 4 rum
  • 120 kvm
  • Villa

Ytterst välplanerad villa med dubbelgarage

Varmt välkomna till denna ytterst välplanerade villa om 120 kvm plus 20 kvm biyta. Känslan är egentligen lika rymlig som harmonisk på plats. Med rymlig entré, vandrar du vidare genom hall med god förvaring samt badrum i smakfull färgsättning och modern touch från 2021. Därefter nås köket som även det totalrenoverades 2021 med god standard och stor yta. Här finns även plats för matplats och utgång till husets baksida. Från köket går vi vidare till vardagsrummet. Ett rum som rymmer såväl en stor matplats som TV-del med öppen spis och insats. Även här finns en utgång, men denna gång till husets framsida med uteplats i sydvästligt läge. Entréplanet har i övrigt tre riktigt bra sovrum. I källaren, som har vattenburen golvvärme rakt igenom finns en härlig relaxdel med bastu, dusch och separat wc. Här finns också gott en avdelning för tvätt samt snickarverkstad.

Huset är beläget med ett avskiljt läge men ändock med krypavstånd till väldigt uppskattade Tullinge Trädgårdsstadsskola (F-9) samt endast 100 meter till närmaste busshållplats som tar dig till såväl Tullinge C som Flemingsberg.
Tomten bjuder på mestadels naturkänsla, men även med vissa delar plan gräsyta. Här finns även ett modernt dubbelgarage, förrådsbyggnad samt större förråd som är ombyggd till lekstuga.

Verkligen värt ett besök!!

Mer om mäklarna