Tullinge - Brantbrink, Tullinge

Bertheliusvägen 4

Såld
  • 4 rum
  • 122 kvm
  • Villa

Välrenoverat hus med högt och fritt läge

* Högt och fritt läge * Nyrenoverat * Attefallshus för uthyrning * Ett med naturen * 10 min promenad till centrum

Varmt välkomna på visning till detta oerhört härliga hem. Ett hus som byggts till 1988 och renoverats i stor omfattning 2015 respektive 2016. Hemmet bjuder en uppfart med plats för närmare ett dussin bilar och här finns även en kassako i form av ett Attefallshus med hög standard om 25 kvm och byggt 2017. Trappa upp vidare till huset där entréplanet som ligger i sutteräng bjuder på en fin och trivsam entré med vidare gott om förvaring, vinkällare, pannrum, wc samt relax med tvätt, bastu och dusch. Övre plan är verkligen läckert! Här kan du stå och laga mat i det mycket rymliga och fräscha köket, samtidigt som du blickar ut över omgivningarna i form av Tullingesjön, Alfa Lavals marker samt villaidyllen. På detta våningsplan finns även nyrenoverat duschrum, vardagsrum, matplats samt tre bra sovrum varav ett har glasväggar från golv till tak. Ett rum som du verkligen blir ett med naturen i!

För den som funderar över hur man ska orka bära matkassarna upp för trapporna varje dag, så finns en liten "smitväg" från Grandalsvägen upp till toppen av tomten.

PGA Allmänna rekommendationer och den Coronalag som råder, ber vi er vänligen att boka tid för visning med mäklaren via mail alternativt direkt med ansvarig mäklare via telefon.

Mer om mäklarna