Tullinge - Brantbrink, Tullinge

Bergmovägen 16

Såld
  • 6 rum
  • 101 kvm
  • Villa

50-talshus i uppskattade Brantbrink

Med fint hörnläge i uppskattade Brantbrink hittar vi denna välplanerade villa om totalt 163 kvm. På entréplan bjuds vardagsrum och matrum med magiskt ljusinsläpp, med intilliggande kök, sovrum och badrum. Från vardagsrummet tar man sig sedan ut till balkong som ansluter till trädgården. Övre plan rymmer två generösa sovrum, wc, samt gott om förvaring. Källarplan är fräscht med klinkersgolv och har en rymlig tvättstuga, kontor, stor matkällare, förvaring, garage samt ett mindre allrum.

Till villan hör en härlig trädgård med äppelträd och växter som ger en harmonisk atmosfär. En känsla som förhöjs av skogspartiet på andra sidan vägen.

Området är lugnt och barnvänligt med närhet till fin natur och motionsspår för en aktiv livvstil. Här bor du med kort promenad till Brantbrinks IP, busshållsplats, ny lekplats samt Tullinge C med vidare kommunikationer, service samt barnomsorg.

Fiber finns installerat. Villan är utrustad med bergsvärme och har låg driftskostnad.

Villan är besiktad och säljaren kommer teckna en försäkring mot dolda fel för köparen och säljarens trygghet. Besiktningsprotokoll finns hos mäklaren.

Nyfiken? Kontakta ansvarig mäklare!

Mer om mäklarna