Trosa stadsdistrikt, Trosa

Vitalisgatan 13

Såld
  • 147 + 29 kvm
  • Villa

Social tegelvilla i enplan vid Vitalisskogen

En social tegelvilla i enplan belägen i omtyckt område. Nära skola, naturområden och Trosas charmiga centrum. Bostaden bjuder dig på en solig trädgård med vackra planteringar, garage, uterum med jacuzzi och kvadratsmart planlösning invändigt. Med kök, vardagsrum, två sovrum och separat tvättstuga.

På Vitalisgatan 13 finner du en klassisk och hemtrevlig tegelvilla på ett plan. Bostaden är belägen i ett omtyckt område med ett insynsskyddat läge. Den trevliga tomten bjuder dig på sol hela dagen och spännande naturdetaljer. Den takade altanen ger dig skydd för väder och vind. Vilket förlänger utomhussäsongen. Närheten till Tomtaklintskogen med elljusspår och utegym ger dig goda möjligheter till en aktiv vardag.
Enplansvillan är fint estetiskt sammanhållet med en genomgående mjuk färgskala gällande färg- och materialval. Det stora köket är luftigt inrett med öppna hyllor och de vackra ekdetaljerna ger en varm känsla i rummet. Det inglasade uterummet med kamin och spabad är en ytterligare bonus och skapar fler sociala rum i bostaden. Det sköna pooldäcket ger lyx i hemmasemestern.
Huset håller en hög standard. Fint renoverat och omhändertaget genom åren. Där tanken på enkelhet, funktion och kvalitet har fått råda. Två toaletter ger det där lilla extra i vardagen. Två sovrum, separat tvättstuga, och stort vardagsrum fyller på plussidan.
Detta är ett boende för dig som värdesätter komfort och livskvalité.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna