Trosa stadsdistrikt, Trosa

Askögatan 6

Besiktigad
  • 5 rum
  • 169 kvm
  • Villa
Utgångspris 8 600 000 kr

En smakfull villa med utsikt över Stadsfjärden

Askögatan 6 är en smakfull villa med utsikt över natur och hav. Det är en boendeupplevelse med generösa sociala ytor både inne och ute. Rum med ryggåstak ger en luftig och rymdskapande känsla inne. Stor entré, tre sovrum, ett platsbyggt bibliotek/arbetsrum, badrum med bastu kompletterar husdrömmen.

Beläget i det eftertraktade läget vid Trosa stadsfjärd, erbjuder denna eleganta och välvårdade villa i två plan dig en boendeupplevelse utöver det vanliga. Här bor du i omedelbar närhet till vattnet med en härlig utsikt som sträcker sig från husets alla sällskapsytor och som bjuder dig på dagliga naturskådespel.

Askögatan 6 är ett synnerligen smakfullt boende med generösa sociala ytor, vilket inbjuder till trevliga stunder med familj och vänner. Sällskapsrummet och köket är utrustade med ryggåstak som ger en luftig och rymdskapande känsla, förstärkt av den ständiga närkontakten med havet. En vy som du njuter av under middagen eller från soffgruppen.
Inomhus finner du även, utöver de sociala ytorna, en rymlig entré, tre sovrum, ett platsbyggt bibliotek/arbetsrum, ett lyxigt Marbodalkök från 2021, ett omfattande förråd, samt två badrum och bastu.
Fastighetens övre plan pryds av ett rymligt och möblerbart balkongdäck där du kan sola från morgon till kväll och samtidigt ha fin kontakt med naturen och det glittrande vattnet.

Garaget är rymligt och praktiskt. Tomten är lagom stor och lättskött med en stenlagd uteplats perfekt för middagar utomhus, ett charmigt lusthus för festligheter och en gräsmatta för spel och lek.
Huset är energisnålt med en panna och FTX-system från 2020 som erbjuder värmeåtervinning, en ny luftvärmepump som ger både värme och svalka samt en braskamin. Allt det som tacksamt håller energikostnaderna nere.

Njut av den lugna strandpromenaden längs viken, som leder direkt till lugnet med den natursköna Sörmlandsleden eller åt det njutningsfulla med Trosas utbud av prisbelönta restauranger, unika butiker och charmiga caféer. Bara ett stenkast bort finns möjligheten till båtplats vid kommunens bryggor. Du kan där enkelt ge dig ut på dina äventyr till havs.

Välkommen till en fin möjlighet att förvärva ett hem som erbjuder både lugn och närhet till naturen samt Trosas charmiga stadsliv.
Ditt nya kapitel börjar här. Med ditt drömhem vid Trosa Stadsfjärd.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Trosa stadsdistrikt, Trosa

Askögatan 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Kontakta mäklaren för information om budgivningen.