Skogsstigen, Trosa

Skogsstigen 49

Såld
  • 4 rum
  • 121 kvm
  • Villa

Modern villa med mysig skogstomt

Snygg enplansvilla belägen på fin tomt vid skogsbrynet. Härliga och sociala ytor fint planerade. Mysig trädgård med flera soliga uteplatser. Altan på framsidan. Carport och nära till Trosa hamn. Flera sovrum, två badrum och snyggt kök i öppen planlösning med det stora vardagsrummet.

På Skogsstigen 49 hittar du ett modernt utformad enplansvilla som ligger invid skogsbrynet. Ett väldigt hemtrevligt hus med en bra planlösning och fina materialval. Huset erbjuder även ytor för härligt socialt umgänge. Generösa fönsterpartier och öppet till nock i vardagsrum ger det där lilla extra. Ett praktiskt och snyggt kök bidrar också till en unik inramning. Duschrum och badrum som är helkaklade. Den rymliga tvättstugan har en egen ingång från framsida. Tre sovrum ger dig flera alternativ för både den stora och den lilla familjen. Den härliga altanen som går utmed huskroppen fångar solens alla timmar. På skogstomten bakom huset hittar du både blåbär och vilda hallon. Det röda växthuset är ett härligt tillskott till vardagens livskvalité.
Här bor du i ett omtyckt kvarter på höjden med närhet till natur, hav och affärer. Det är lugnt och stilla här. En kort cykeltur ner och du är i hamnen, på torget eller vid busshållplatsen. Via en cykelväg genom ett skogsparti når du affärer, vårdcentral och skolor. På Skogsstigen 49 får du det bästa av två världar. Lugnet av den vackra naturen och det övriga stadsutbudet i charmiga skärgårdsstaden Trosa.

Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna