Skogsstigen, Trosa

Skogsstigen 47

Såld
  • 4 rum
  • 131 kvm
  • Villa

Stilig enplanare med vacker trädgård och skogstomt

Modern enplansvilla belägen på härlig tomt vid skogsbrynet. Härliga och sociala ytor fint planerade. Tre sovrum, två badrum och elegant kök i öppen planlösning med vardagsrummet som har 4 meter i takhöjd och kamin. Blomstrande trädgård med flera soliga uteplatser. Carport och nära till Trosa hamn.

Drömmer du om att bo i ett modernt och socialt enplans hus med naturen som närmsta granne? Då är Skogsstigen 47 något för dig. Huset är beläget på en idyllisk skogstomt, där blåbär och vildhallon växer fritt. 131 kvm ger dig ett hem med en härlig kombination av bekväma och sociala ytor. Interiören är praktiskt designad med en öppen planlösning som skapar hemtrevliga ytor för umgänge med familj och vänner. Stora fönster släpper in dagsljuset i vardagsrummet som erbjuder vackra vyer över den omgivande naturen. Rummet med sina 4 meters takhöjd ger en fantastisk rumskänsla och kaminen bidrar ytterligare med extra värme och mys. Det välplanerade köket med eleganta ekdetaljer gör matlagningen till en fröjd och den öppna inredningen ger dig kontakt med gästerna vid matbordet.
Den härliga altanen som går utmed huskroppen fångar solens alla timmar. Skogstomten bakom huset ger en naturskön inramning tillsammans med framsidans vackra planteringar. Flera soliga uteplatser skapar rum även utomhus. Här bor du i ett omtyckt kvarter på höjden med närhet till natur, hav och affärer. Det är lugnt och stilla med skogen som omfamnar hela området. Via en cykelväg genom ett skogsparti når du även affärer, vårdcentral och skolor.
Kom och upplev denna blomstrande oas där smakfull inredning möter naturskön omgivning.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna