Öbolandet, Trosa

Strömmingsberget 37

Såld
  • 3 rum
  • 49 kvm
  • Villa

Hus med gårdskänsla i vacker skärgårdsmiljö!

Drömhem eller fritidsparadis? Ett charmigt boende väntar dig på en kulle med vacker utsikt över natur & skog. 4 sovrum, kök, vardagsrum, badrum, bastu & förråd fint fördelade på 4 byggnader. Soligt & socialt trädäck med flera sittplatser. Härlig kuperad tomt. Nära havet, Trosa havsbad och centrum.

Välkommen hem till Strömmingsberget 37 - fyra hus till priset av ett! Tillsammans bildar de fyra byggnaderna en charmig enhet med gårdskänsla. Med sitt höga läge får du också en vacker vy över omgivningarna med känsla av närhet till havet. Sjöglimt och bedårande solnedgång ger fastighet den extra kryddan. Husen är väl omhändertagna och modernt renoverade , vilket gör att du kan flytta in utan att behöva oroa dig för större renoveringsprojekt. Till ditt förfogande finns fyra fina sovrum, vardagsrum, kök, bastu, tvättstuga och fint renoverat badrum fördelat på de fyra husen.
Den kuperade vackra tomten ger dig en naturskön och pittoresk omgivning. Du får en naturlig skärm från grannar eller trafik, vilket skapar en lugn och privat atmosfär. Det stora trädäcket som rundar hela huvudbyggnaden förenar gårdens hus och ger dig flera soliga platser att vara på, likväl som skugga. Ytan mellan husen bildar en charmig inre plats för ditt sociala umgänge. Härliga middagar intas i skyddat läge och skapar plats för lyckad trädgårdsodling då solen värmer fint.
Skogen är en perfekt plats för både avkoppling och rekreation, där du kan ta med familjen på picknick, ha en grillkväll eller till och med plocka bär och svampar beroende på säsongen. För de små blir det en perfekt lekplats och äventyr.
Läget är också väldigt fördelaktigt med sin närhet till både stad, hav och natur. Du når Trosas charmiga centrum med en kort promenad på ca 15 minuter via strandpromenaden. Tar du cykeln når du centrum på några få minuter. Det gör ditt vardagsliv bekvämare när du har shopping, restauranger och andra serviceinrättningar nära. Att ha havet i närheten ger dig även möjlighet att njuta av båtliv och andra vattensporter. Du kan tillbringa avkopplande dagar vid antingen Trosa havsbad, Borgmästarholmens badplats eller utforska de omgivande skärgårdsöarna med din båt.

Strömmingsberget 37 är en perfekt kombination av naturskönt läge, modernt & enkelt boende tillsammans med närhet till både centrum och havet. Oavsett om du väljer att bo här året om eller säsongsvis, är det en underbar plats att kalla hem.

Mer om mäklarna