Öbolandet, Trosa

Svartviks Gård 2

Besiktigad
 • 7 rum
 • 178 + 60 kvm
 • Villa
Utgångspris 9 760 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Vacker fastighet med gårdskänsla på Öbolandet

Söker du ett boende utöver det vanliga? Då har du hittat rätt. Här väntar en New England-inspirerad villa med stort garage, attefallshus och ett underbart läge.

Välkommen till Svartviks gård 2 på Öbolandet utanför Trosa. En unik fastighet med gårdsliknande struktur som bjuder på en imponerande helhet. Huvudbyggnaden är smakfullt byggd i New England-stil med charmiga burspråk, balkong och en inbjudande veranda under tak.

På gården finns också ett isolerat stort garage, ett rymligt attefallshus och ett generöst förråd som tillsammans skapar känslan av en komplett gård. Tomten är stor och inramad av vackra, insynsskyddande träd som ger en känsla av lugn och avskildhet. Den soliga trädgården är helt underbar, fylld med möjligheter att skapa sitt egen odlingshörna.

Invändigt möts du av sobra, ljusa färger och en smakfull, elegant inredning som påminner om ett stilrent reportage från en inredningstidning som Lantliv. Villan har en väldisponerad planlösning på två plan med kök, allrum, vardagsrum samt fyra stora sovrum, separat tvättstuga och två praktiska, rymliga klädkammare. Det finns även två stora badrum och en lyxig bastu, vilket gör boendet idealiskt för både permanent och fritidsbruk.

Här bor du granne med havet och naturen, men samtidigt med gångavstånd till både hamnen, centrum och Trosa havsbad. Platsen erbjuder dig rofylld natur och friluftsliv, samtidigt som du har närhet till alla bekvämligheter av närheten till en stad.

Så Svartviks gård 2 är mer än bara ett hem. Det är en livsstil där varje detalj är noggrant utvald för att erbjuda maximal komfort och estetik i en harmonisk miljö.
Välkommen att uppleva denna fantastiska fastighet som har allt du kan önska dig för att skapa ett riktigt drömhem!

Boka visning

 • Välkommen att anmäla dig till visningen. Klicka dig in i länken "Läs mer på Mäklarens hemsida".

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Öbolandet, Trosa

Svartviks Gård 2

 • Attefallshus på tomten
  Attefallshus på tomten
 • Kök i Attefallshus
  Kök i Attefallshus
 • Allrum i Attefallshus
  Allrum i Attefallshus
 • Sovrum i Attefallshus
  Sovrum i Attefallshus
 • Eget badrum i Attefallshuset
  Eget badrum i Attefallshuset

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.