Långnäs, Trosa

Hagvägen 10

Såld
  • 6 rum
  • 177 kvm
  • Villa

Underbar villadröm i två plan

Funktionell, social och vacker familjevilla på populär adress. Välkomnande, harmoniska och ljusa inredda rum i sobra färger. Flera sovrum, stort kök och härligt ljusinsläpp tack vare takhöjden i vardagsrummet. Lagom stor och solig trädgård med en fantastisk terass. Omtyckt och lugnt område.

Den funktionella, sociala och vackra villan på Hagvägen 10 sträcker ut sig på två plan. Hela huset utstrålar en harmonisk atmosfär med sin sobra och mjuka inredning.
Stora fönster släpper in naturligt ljus som fyller det rymliga vardagsrummet och utnyttjar den härliga takhöjden. Det klassiska köket lyckas vara både funktionellt, stilfullt och inbjudande. Badrummen är en fröjd för tidiga mornar och stressade vardagar, med stilrena detaljer som skapar en känsla av lyx och med två badrum, fyra sovrum, separat tvättstuga, kamin och carport med förråd har du även gott om utrymme för en praktisk och smidigare vardag.
Den generösa terrassen skapar flera idylliska platser att njuta av. Solen flyttar med. Grillen väntar precis utanför köket.
Varje hörn av detta hus är omsorgsfullt planerat, vilket ger övergripande känsla av tidlös hemtrevnad. Och harmoni och en känsla av inre ro genomsyrar hela huset.
Hagvägen 10 väntar på dig. Välkommen hem!

Mer om mäklarna