Korsnäs Udde, Trosa

Korsnäs udde Solnäs

Besiktigad
  • 4 rum
  • 96 kvm
  • Villa
Utgångspris 9 950 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Fantastisk fastighet ett stenkast från havet med sevitut på brygga och badplats.

Charmig havsnära fastighet väntar dig på Korsnäs Udde Solnäs. Med havsutsikt och servitut för brygga och badplats. Här får du en unik möjlighet att omfamna det havsnära livet. Gäststuga med badrum, kök och två sovrum kompletterar boendet.

Strax utanför den pittoreska skärgårdsstaden Trosa hittar du det charmiga huset på Korsnäs Udde Solnäs. På en grönskande höjd med panoramautsikt över det glittrande havet sträcker det röda huset ut sig. Med grusad uppfart, gäststuga och mindre byggnad med ytterligare sovplatser. Här möts du av klassiska materialval och en omsorgsfullt underhållen fastighet som genomsyras av komfort och kvalité. Vardagsrummet har en fantastisk utsikt över det marina livet utanför och här följer du årets alla skiftningar på allra första rad. Kök, badrum, bastu och sovrum kompletterar boendet.
Du kan bo året om eller nyttja som fritidsboende. Alla möjligheter finns för dina önskemål. Du har servitut på brygga och badplats med två grannar vilket ger ytterligare möjlighet att omfamna det havsnära livet. Din egna båt tar dig lätt ut för fortsatt upptäcktsfärd av Trosa skärgård.
Den frodiga och grönskande tomten ger en oas av lugn och avskildhet, där du kan njuta av härlig trädgårdsskötsel och middagar utomhus.

Korsnäs Udde Solnäs är en unik chans för dig som söker ett boende i harmoni med havet och naturen. Fastigheten ligger i sydvästläge så det är sol från tidigt frukost till solnedgång. Varmt välkommen hem!

Boka visning

  • Välkommen att boka in dig på visningen och få info om visningstiden.

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Korsnäs Udde, Trosa

Korsnäs udde Solnäs

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.