Karlsborg, Trosa

Strandvägen 12

Såld
  • 5 rum
  • 124 kvm
  • Villa

Hemtrevligt radhus med havsutsikt

Hemtrevligt och ytsmart radhus med havsutsikt finns nu till salu. Tre sovrum, allrum, vardagsrum, tvättstuga och badrum kompletterar ditt boende. Fin och lättskött trädgård. Lagom stor att ta om hand. Friggebod med sovrum ger extra ytor. Utsikt över naturreservat och Tureholmsviken. Populärt område.

Välkommen in till denna ljusa och trevliga radhuspärla med sitt fantastiska havsnära läge. Bo med utsikt över Tureholmsviken utan att kompromissa bort fördelarna med ett enkelt och praktiskt boende. Lagom stort hus och mindre tomt att ta hand om. Och du har nära till skolor, förskolor och Trosas charmiga centrum. På Strandvägen 12 har du alla fördelarna för ett smidigt boende. Där vardagspusslet fint går ihop.
Kök, vardagsrum med utgång till tomt samt toalett och tvättstuga på nedre våningen. På övre plan har du tre sovrum, allrum, stor balkong och ett badrum. På tomten står en friggebod med extra säng för övernattande gäster eller tonåringen. Du har också underbar utsikt ner över ett av Trosas naturreservat, Näktergalslunden, och såklart havet som glittrar där i bakgrunden.
Huset är i äldre modell men har tagits om hand väl av de som älskat huset. Du har alla möjligheter att själv göra om i huset utifrån tycke och smak.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna