Gamla Trosa Stad, Trosa

Östra Långgatan 42

Såld
  • 6 rum
  • 170 kvm
  • Villa

Modern villa med njutbar trädgård på populär gata.

Trevlig villa mitt i Trosa med uppvuxen lummig trädgård. Vinkelhuset med fasad och grind mot gatan ger en inramad och lummig gårdsbild. Öppna sociala ytor, kakelugn och öppen spis ger huset charm och karaktär. Flera sovrum, 2 badrum och möjlighet till eget hemma kontor ger huset det lilla extra.

Ett vackert välplanerat hus där kvaliteten sitter i detaljerna finns nu till salu på Östra Långgatan 42. I ett område som är minst sagt populärt, då du har Trosas vackra promenadstråk precis utanför fönstret. Det charmiga vinkelhuset med fasad och grind mot gatan ger en inramad och lummig gårdsbild. Huset ger dig flera öppna sociala ytor, där du får både en kakelugn och en öppen spis. Allt som ger huset charm och karaktär. Flera utrymmen för både den stora och lilla familjen då huset har flera trevliga sovrum och två badrum. Gott om plats för ett hemmakontor eller trädgårdsbestyr i den lilla röda stugan på tomten. Huset är i mycket gott skick. Väl omhändertaget med en grund av moderna materialval.
I den uppvuxna gamla trädgården blommar växter i regnbågens alla färger och vill du servera dig en äppelpaj efter middagen plockar du dina egna från äppelträdet.
Som boende på Östra Långgatan erbjuds du en gemytlig vardag i idylliska småstaden Trosa med närhet till den vackra å-promenaden med de färgrika sekelskifteshusen på rad. Vid Trosa torg finner du både små unika butiker och uppskattade restauranger. Bra kommunikationer vid Trosa torg tar dig både söderut och norröver.

Här bor du exceptionellt bra. Med det där lilla extra. Välkommen hem!

Mer om mäklarna