Centralt, Trosa

Östermalmsvägen 16

Såld
  • 6 rum
  • 186 kvm
  • Villa

Vackert sekelskifteshus med prunkande trädgård

Tänk ett hus med vacker patina. Ett hus där historien mjukt har uppgraderats. Till ett modernt sekelskifteshem.
Du får autenticitet och karaktär, omgiven av kakelugnar, stuckaturer, trägolv och höga tak. Samtidigt som du omfamnar det bästa av dagens moderna liv.

Välkommen till en bostad där varje hörn berättar en historia, belägen på pittoreska Östermalmsvägen 16. Här möts en vacker arkitektur och en modern livsstil i ett smakfullt sekelskifteshem. Och där du njuter av autenticitet och karaktär i varje rum, omringad av unika kakelugnar, utsökt stuckatur, vackra trägolv och höga luftiga tak. Rummen är varsamt renoverade i en mjuk och sober färgskala. Alla rumsytor hänger fint ihop i en gemensam inredningstanke.
Att bo här är även att uppleva det bästa av två världar. Det är en harmonisk sammansmältning av historia och nutid, där du uppskattar dåtidens byggnadsteknik medan du omfamnar den moderna komforten av en praktiskt planlösning och smakfulla designval. Du får också gott om utrymme oavsett om ni är många eller få. Med flera sovrum, stort badrum med bastu och ett välutrustat kök blir vardagen smidig och påfyllande.

Trädgården är en naturlig förlängning av hemmet. Vackra och noggrant planterade växter och blommor ramar in huset och skapar känslan av en hemlig trädgård. Ingen insyn finns utan här börjar dina morgnarna i enskildhet med fågelsång och doften av nyutslagna blommor. Medan du njuter av ditt morgonkaffe på en inbjudande altan, omgiven av lummig grönska. Trädgården erbjuder en oas för avkoppling och eftertanke, en plats där du njuter av årets alla skiftningar. I trädgården finns även ett litet extrahus, som blir antingen en perfekt gäststuga eller kanske yogastudio. Oavsett, får dina drömmar plats här.

Du kommer att älska skriva Östermalmsvägen 16 som din nya adress.
Så varmt välkommen hem.

Mer om mäklarna